Figurmaling 2010 q2-4

Jeg var ret dårlig til at opdatere min blog i sidste halvdel af 2010 – og derfor har jeg heller ikke fået lagt billeder op af de figurer jeg fik malet. Men nu er billederne klar – og jeg kan notere at jeg var ok produktiv med at få malet figurer sidste år.

 • Jeg fik malet nogle forskellige dyr – som allerede har været i brug til lidt af hvert, men mest Western spil, som også står for en stor del af produktionen (selvom jeg ikke nåede at få malet 100% af mine Western figurer som ellers var en af de skjulte agendaer ved at begynde en kampagne).
 • Da 2010 også var året, hvor jeg fik spillet Warhammer Fantasy Battle igen blev der også malet en pæn håndfuld Skavens – samt jeg fik lavet baser på nogle hundrede figurer eller så, som virkelig trængte til det.
 • Jeg stod for et War of the Ring spil på Viking Con, og i den anledning fik jeg malet lidt Lord of the Rings figurer – og er lidt foran til dette års event også.
 • Derudover har jeg fået malet en del forskellige Fantasy figurer, der primært har været til brug på Taastrup Ungdomsskole, hvor jeg spiller rollespil, figurspil og brætspil med en gruppe gode drenge.
 • Jeg sluttede året af med at tage hul på en omgang Colonial figurer – mest franske fremmedlegionærer.

I de sidste 3 kvartaler blev det mere konkret til 589 OPP.

Jeg nåede 106 OPP i Q1, så årets produktivitet endte på 695 Olley Painting Points. Et stykke fra målsætningen på 1.000 OPP, men alligevel godkendt.

Her er lidt billeder – klik på dem for en større version.

2 Responses to Figurmaling 2010 q2-4

 1. Peter Frost says:

  Hej Thomas. Det kan godt være at du allerede har overvejet det, men her kommer den alligevel så. Jeg kan se at du maler på sort base og laver noget blockpainter agtigt med higlights og drybrush. Den hær jeg malede til DFF Con på 600 15mm figurer brugte jeg hvid base, en grundfarve og så dip på. Det tog mig ikke meget mere end 6-7 timer at lave 50 figurer fra jeg tog dem ud af posen til de stod færdige på baser. Du sparer en arbejdsgang og figurerne bliver en smule klarere i farverne end hvis de er malet på sort base. så er det jo bare om man kan lide det.
  I foreningen har vi flere medlemmer, der mener at det er noget fanden har skabt, selv synes jeg det er helt genialt når hænderne ryster og synet svigter.

  Mvh

  Peter

 2. Thomas says:

  Hej Peter
  Du har spottet helt rigtigt – jeg maler på en sort base. Ved godt at det er muligt at spare en arbejdsgang ved at bruge hvid, men syntes ikke altid det bliver lige så godt. Der er altid nogle hvide pletter som driller ;)
  Prøver også at bruge den sorte undercoat til at give skygger / gøre dem mere markeret, ved ikke at male helt tæt til den sorte. Nogle gange lykkedes det bedre end andre gange.

  Thomas :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *