Flere figurer på vej…

Jeg er så småt ved at få styr på indkøbene, når vi i næste måned tager på Salute. Har længe haft kig på en række figurer fra Artizan Designs, som jeg allerede har en del fine figurer fra. Desværre har de ikke selv en stand på Salute, men nu har jeg mailet lidt med dem, og jeg har bestilt en æske figurer, som vil stå klar til afhentning hos en anden stand – så sparer jeg lige forsendelsen + får lidt rabat.

Jeg har primært bestilt en del franske legionærer, som for de flestes velkomne kan bruges både til noget Colonial og WWII spil – eneste undtagelse er dem med LMG’ere, der er klart kun til WWII.

Til at styrke min vordende WWII samling har jeg også bestilt en gruppe LRDG folk – men jeg syntes ikke der var råd til nogle af de fine tyskere fra Das Afrika Korps i den her omgang.

Jeg har også bestilt en gruppe arabere, som kan bruges til ret så meget forskelligt – men nok mest til Colonial og WWII. De har også en fin Lawrence of Arabia, der kan bruges både til Colonial og som en LRDG officer/agent i WWII.

Til sidst faldt jeg over nogle western folk, som jeg ikke lige kunne stå for – den ene af dem har et gevær med kikkert sigte, den anden en bibel og den sidste kan både være guldgraver og arkæolog. Det var for godt et køb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *