Salute 2011

Så var det atter tid til Salute. I år var temaet Den Amerikanske Borgerkrig – og der var lidt flere spil i den genre end ellers. Men det var tydeligst i den flotte kavaleri-officer som lå i alle goodie-poserne. Og køen var i år længere end jeg kan huske den har været før – det var jo en hel marathon bare at komme indenfor!

Jeg fik hentet mine figurer fra Artizan Designs, som pænt lå og ventede på mig. Og så blev jeg ellers fristet til at shoppe lidt andre ting;

 • 2 fine butikker fra Perry Miniatures (det sæt er så nyt, at der ikke lige er billeder online – men det er en vidreudvikling af deres Farm House).
 • Fra Total System Scenic købte jeg 2 x Palisades og en Water Pump.
 • Renedra havde nogle fine nye gravsten, som jeg købte et sæt af.
 • Jeg faldt også over nogle back issues af Wargames Illustrated.
 • Som så mange andre, er jeg totalt forelsket i de nye Lead Adventure figurer – men jeg lagde ikke ud med at købe en komplet samling. Jeg besluttede mig for at teste hvordan størrelsen egentlig matcher GW’s figurer. Så jeg valgte en pakke med “Archivist and Merchant”, som i hvert fald nok ville kunne passe ind den Empire hær, jeg skal have sat på slagmarken i år.
 • Årets store overraskelse var Scheltrum Miniatures, som jeg ikke lige kendte noget til på forhånd (selvom jeg helt sikkert har set dem før på Salute uden at hæfte mig ved deres navn). Ved deres stand blev jeg lokket til at investere i et par Steam Powered Engines of Doom, som skal males og testes snarest.

Derudover shoppede jeg lidt andre ting med hjem. Godt nok ikke på selve Salute, men nørdet nok til at de lige skal nævnes her alligevel:

Nedenfor er lidt billeder. Som altid kan du klikke på dem, for at se en større version.

[mudslide:picasa,0,thomas.trc,5596651072872272897]

4 Responses to Salute 2011

 1. Thais Munk says:

  Det ser voldsomt nørdet ud- på den gode måde! :-)

  Har du så nogle gode tips om hvor man skal gå hen i London, hvis man skal købe figurer? Jeg antager at butikkerne havde stande på arrangementet?

 2. Thomas says:

  Hej Thais
  Det var helt vildt nørdet. På en måde, som jeg i hvert fald finder god ;)
  Eneste figur og rollespilspusher som jeg kender i London er Orcs Nest (http://www.orcsnest.com/).

  Det er mit indtryk, at der ikke er så mange butikker i England som sælger “non-GW” figurer. Men at alle producenterne sælger fra egen web-butik eller tager rundt til de relativt mange figurspils-events. Mit indtryk er – baseret mest af alt på hvad jeg kan læse i Wargames Illustrated – er at der er 2-3 figurspils events rundt omkring i England hver eneste måned.

  Skal du finde (fysiske) figurspilsbutikker skal du tage til Nottingham. Her er selvfølgelig GW’s Warhammer World, men også Wargames Foundry (stiftet af en ex-GW’er – Bryan Ansell) og Warlord Games (med to andre ex-gw’ere; John Stallard og Paul Sawyer).

 3. Anton says:

  HOLD da op hvor cool! Dette få man næsten lysten til at male/spille igen, det re nok noget af det mest blærede opsætningerne jeg længe har set :o)

 4. Thomas says:

  Hej Anton, ja det er ret lækkert at se på alt det eye-candy.
  Du skal da tage med til Horisont i Esbjerg til efteråret – det er ikke helt det sammen, men alligevel ret mange fede ting. Se billederne fra 2009 her (desværre kom der en snestorm i vejen for udflugten til Horisont 2010.
  /Thomas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *