Doomtown Revival

I går var Sebastian og Niels forbi, så vi kunne spille Doomtown. Og forrige søndag var Niels og jeg i Næstved og besøge Nicholas, hvor vi også spillede Doomtown.

Det er altså dejligt, at have fået spillet det gode gamle spil igen. Det er altså klart det bedste, og sjoveste, af alle de forskellige CCG spil jeg har prøvet.

Efter turen til Næstved, var der en del decks, som lige blev pudset af – og et af dem var mit Whateley Deck, som jeg i går fik spillet med. Og det var sådan set en succes, da det besejrede Niels “Mine folk har vildt meget udstyr, og vildt meget Influence” deck og Sebastians Low-Pull Agency Deck (som vist nok var relativt tæt på af være Poker Legal, og derfor ikke var helt så optimeret). Selve spillet havde dog ellers en ret rigne begyndelse, da jeg i et Shootout mistede både Tzipeorah (sp) og Jebediah – der begge ret ret vigtige for decket. Men takket være Kicknevins Deal fik jeg en (udød) Tzipeorah tilbage, og da jeg efter et par ture havde været medskyldig i at både Sebastian og Niels var ret langt nede på Dudes, så kunne jeg ret nemt trække en sejr i land. Dog holdt de fælles stand en tur, men så fik jeg råd til at smide Lord Grimleys Manor ned (med 5 Control Points da Fear Level kom op 10).

Glæder mig til næste gang.

3 Responses to Doomtown Revival

 1. Kristian says:

  Sejt.
  Jeg har et soft spot for døde CCGs, og fik blandt andet spillet et par omgange Illuminati: New World Order på årets Fastaval. Jeg har også en solid stak On The Edge kort liggende, der dog mest er brugt som inspiration til Over The Edge rollespillet.

  Jeg har overvejet om ikke man på en con kunne lave et arrangement, hvor folk kunne spille spil som Doomtown og lignende – det kunne være rigtig skægt, hvis folk støvede deres gamle deck af (eller bare kom og lånte et).

 2. Thomas says:

  Hej Kristian
  Det gode ved de døde CCG spil er, at det ligesom ikke er helt så nemt at bruge spandevis af penge på dem. Og det har jeg prøvet, dengang Doomtown var levende. Eller dengang jeg spillede L5R eller Warlord.
  Det er sjovt nok ikke særlig meget Illuminati jeg har spillet – for jeg kender en del der har spillet det, og det var blandt andet ret populært i TRC en tid.
  Det lyder som en sjov ide, at lave et kom-og-spil med arrangement. Men på den anden side tænker jeg, at det er lidt unfair at introducere folk til et spil, som de alligevel aldrig rigtig kan komme til at spille ? (jeg synes det er nemmere at introducere mine egne venner til Doomtown, fordi de altid er velkomne til at komme og spille med – og jeg har decks nok)

 3. Kristian says:

  Hey Thomas.

  Det er selvfølgelig rigtig, at det er lidt unfair at lokke folk med fede spil og så bagefter sende dem i armene på Ebay.

  I min gamle rollespilskreds har vi næsten alle en solid stak Illuminati decks, men jeg tænker at det også kunne være sjovt, hvis man kunne få folk man ikke kender til at støve deres gamle kort – de må jo ligge derude, i bunden af skabe og på lofter :)

  Men jeg vil gerne låne et deck Doomtown kort ved lejlighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *