Udfordring; figurmaling

Det er ikke gået så godt med at male figurer i år. Jeg var ret aktiv i første del af q4 2011, men i år er der ikke sket så meget.

Så nu må jeg i gang igen – også fordi jeg snart skal til Salute, og så ender det jo nok med at jeg får noget med hjem – og bunken af figurer som ikke er malet, skal jo helst ikke blive større, men mindre!

Så da jeg så, at GW butikken i København har inviteret til en lille dyst om at male figurer til LotR, så valgte jeg at tage imod udfordring.

Formålet er, at få malet nogle Warbands bestående af 1 helt og 5-12 figurer. Der er også noget med at kunne være med i et stort spil inden i butikken d. 30. juni, men det ved jeg ikke lige om jeg kan være med til. Man skal male to Warbands, så tage et billede, som skal på butikkens Facebook side.Man får point undervejs – men jeg ved ikke lige hvad de skal bruges til ;)

Nå, men første deadline er d. 28 april; til den dato skal jeg have malet 2 warbands.Næste deadline er d. 26 maj, hvor man skal have en “hær” på 500 point klar.

Spørgsmålet er så bage, hvilke(n) hær(e) skal jeg satse på?

Umiddelbart er det oplagt at satse på Gondor, Mordor eller Fallen Realms, hvor jeg har masser af figurer liggende, som venter på at blive malet. Jeg har selvfølgelig også en elverhær liggende, som skal males – men det er jo elvere. Og de er bare ikke lige så sjove, som de andre…

I første omgang må jeg nok hellere få fat på de nye regelbøger der er kommet – så jeg ligesom ved hvad jeg har at rette mig efter. For selvom jeg nok mest vil bruge figurerne til at spille War of the Ring, så skal du jo også følge reglerne til LotR spillet.

One Response to Udfordring; figurmaling

 1. Thomas says:

  Mit første bidrag til konkurrencen bliver en styrke af skovfolk og stimænd fra nordens Arnor.
  Nu skal de lige gøres klar, og så er det bare om at få dem malet. Det skulle helst være på plads i løbet af påsken ;)

  GREY COMPANY
  Total Force 499 pts

  Warband 1
  Leader; Arathorn (75 pts)
  12 Rangers of Arnor (Spears) (108 pts)

  Warband 2
  Halbarad Dúnadan (65 pts)
  10 Rangers of Arnor (80 pts)

  Warband 3-5
  Ranger of the North (25)
  4 Rangers of Arnor (57)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *