Figurmaling q2 2012

Min indsats var noget svingende i foråret – men det blev da alligevel til nogle figurer. Ikke mindst takket være en Lord of the Rings Painting Challenge arrangeret af GW CPH, og så lige de evige planer om at have stort spil klar til Viking Con ;)

 • Osgiliath Veterans (12 OPP)
 • Rangers of Gondor (8 OPP)
 • Heroes of Ithilhien (4 OPP)
 • Gondor Avenger Bolt Throwers (13 OPP)
 • Minas Tirith Characters (4 OPP)
 • Guards of the Fountain Court (24 OPP)
 • Citadel Guards (Archers) (9 OPP)
 • Citadel Guards (24 OPP)
 • Black Root Vale Archers (3 OPP)
 • Rangers of Arnor Command (6 OPP)
 • Rangers of Arnor (60 OPP)
 • Axemen of Lassarnach (24 OPP)

Jeg fandt også 5 figurer, som jeg har malet til Ungdomsskolen – de blev egentlig malet i Q1, men da jeg ellers ikke har lavet en opgørelse for de første måneder i året, så kommer de med her.

Totalen lander på 196 Olley Painting Points. Jeg er ok tilfreds med tallet for q2, men det er altså en nitte, at det kun blev til 5 figurer il q1 – jeg må hellere tage mig sammen, for at nå et mere anstændigt antal i q3, så året ikke bliver alt for ringe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *