Savage Star Wars

Det er godt nok lang tid siden, at jeg har skrevet om rollespil. Og det er jo ikke fordi, at jeg ikke spiller rollespil – tværtimod. Mindst en gang om ugen (enten Mask’s of Nyalatothep eller Régime Diabolique). Og så det løse D&D på arbejdet.

Men nu er ungdomsskolen begyndt igen, og selvom jeg har begyndt sæsonen med at spille lidt Warhammer FRP, så har drengene nu valgt, at vi skal spille Savage Worlds Star Wars. I første omgang frem til jul. Og det bliver så med to grupper. Den ene spiller om onsdagen. Den anden om torsdagen. Og så lidt forskellige kort og brætspil “on the side”.

Deres valg overraskede mig lidt (de kunne også have valgt Hellfrost, Shadowrun, Ravenloft eller Fantasy Craft), men det glæder mig, at de alle ville spille det samme. Det gør mange ting meget nemmere.

Min plan er, at de alle sammen skal spille rebeller. Og de vil være aktive i det samme hjørne af galaksen. Så kan de udveksle informationer på kryds og tværs, for at hjælpe hinanden – og de kan rimelig problemfrit skifte gruppe, hvis det er nødvendigt. For slet ikke at tale om, at jeg kan samle dem alle sammen engang imellem (når jeg har lyst til at spille med én stor gruppe). Det er også et ret stort plus, at jeg kan nøjes med at lave forberedelse til en gruppe og ikke til to forskellige. Det er en stor time-saver.

Nå, men nu har har jeg så en uge til at lave Character Sheets, få samlet nogle gode setting-regler sammen (og printet/kopieret dem til alle spillerne). Jeg glæder mig.

May the Force be with us!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *