Det Store Deadlands Spørgeskema

For efterhånden lang tid siden, besluttede vi at spille en “Deadlands kampagne”. Det endte med at blive til Arkansas Kampagnen

Men inden vi kom så langt, havde vi meget at tale om. Vi havde bare brug for at få struktur på en ret kompliceret samtale omkring hvad vi egentlig skulle spille, nu hvor vi var blevet enige om en “Deadlands Kampagne”.

Deadlands er nemlig sådan en multi-genre ting, med utroligt mange muligheder, så vi (eller i hvert fald jeg, der var GM) følte et stort behov for at afstemme forventninger. Western kunne jo også være både Young Guns og Deadwood. Så derfor gik jeg i totalt over-kill mode og lavede det store skema, hvor alle spillerne kom med deres bud – og så brugte vi en aften på at tale om hvor der var enighed – og hvor der ikke var enighed.

På den måde fik vi os skudt os ind på, hvad vi mente med at spille en “kampagne”… der jo også er lidt af et paraply begreb.

Resultatet? Tja, det var lidt blandet. Vi kom i gang. Ikke den bedste start (intro-scenariet tog for lang tid) – og undervejs gik det bedre, så galt, så godt og til sidst gik det helt i hat og briller. Ikke ligefrem den bedste kampagne jeg har været spilleder i. Men generelt plejer det heller ikke gå så godt, når jeg skal styre kampagner…

Nå, men grund til at jeg skrev alt det her, er at Thais tidligere i dag spurgte lidt til det med spørgeskemaet. Så her er det…

PDF Fil: Deadlands Pre-kampagne Noter

One Response to Det Store Deadlands Spørgeskema

  1. Imponerende spørgeskema. Rigtig mange gode og relevante spørgsmål forud en kampagne. Jeg er blevet inspireret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *