Dragskvad – de første knaster

Vi har spillet Dragskvad et par gange, og er så småt ved at være på plads med et spil. Men der er nogle knaster, som vi skal have høvlet væk, før end det bliver rigtig godt.

REGLERNE: Vi bruger reglerne fra Shadows of Esteren. Og vi er lidt trætte af at rulle 1d10 + Skill. Så fra og med næste gang bruger vi 2d6 + Skill, og så ser vi hvordan det går.

ROLLERNE: Lars og Brian har fundet en plads til deres roller. Lars er den momentært kløgtige, men ofte lidt arrogante City-Noble der er flyttet på landet. Brian den seje kriger-onkel, der er kommet hjem fra korstog, og nu prøver at få sat skik på sin familie og familiens len.
Ane er en crazy-rogue-girl, der til tider er rimelig meget en joker, men sidste gang også levede op til at være gruppens ninja.
Louise mangler lige at finde en rolle i gruppen. Måske hun er fornuftens stemme? Måske hun rent faktisk er den eneste af spilpersonerne, som folk rundt omkring dem kan li’?

PLOT: Det begynder at lige noget. Spillerne har en ide om hvad der er på spil (Lord Axehall pønser på at erobre deres len, og han har købt sig til alliancer med nogle af spillernes bannermænd). Og så er Kirken også ude på noget…
Men vi mangler stadigvæk at finde en god balance for hvor meget spiltid vi skal bruge på ting. Jeg havde en ide om, at vi spillede nogle mindre ting som varede 2-3 spilgange, og så gik der halve og hele år i fiktionen inden næste spil. Men nu har vi spillet 4-5 gange, og der er ikke gået mere end et halvt år i fiktionen. Der skal noget mere speed på, hvis det her skal blive til noget der bare mindre om en slægtskrønike.

 

1557217_10152140432518856_934524645_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *