Når den sidste trane flyver

Det mest omfattende Legend of the Five Rings scenarie, jeg nogle sinde har skrevet, er Når den sidste trane flyver.

Det blev skrevet til Fastaval, hvor det vist gik ok. Det jeg holder mest af ved scenariet er, at det foregår i min egen version af det klassiske Rokugan. Der er noget mere gråt og dystert, end det farvestrålende tegneserie-univers som rollespillet siden udviklede sig til.

Foromtale

Bushido er som en flod. Har du først trådt ud i strømmen må du blive et med vandet. Den svage bliver revet med af strømmen. Den stærke prøver at gå mod strømmen. Den stædige bliver stående midt i strømmen. Den ubeslutsomme går op på bredden.Kun den afklarede bliver et med vandet.

En fortælling om en sensei og hans elever. Deres søgen efter sandheden om bushido, fyldt med modsigelser og konflikter.

Et scenarie til Legend of the Five Rings rollespillet, men efter en anden tidslinje end den de fleste kender. Kejserriget er på vej mod fuldbyrdet borgerkrig og mange steder blusser krigens flammer allerede. Men selvom bushierne slås på slagmarken, er det ofte skyggekriger der afgør kejserrigets skæbne. Og dette scenarie handler i høj grad om kejserrigets fremtid.

PDF Filer

Når den sidste Trane Flyver (PDF med scenariet)

NDSTF_spilpersoner_komplet

2 Responses to Når den sidste trane flyver

  1. Thomas says:

    I forgårs opdagede jeg, at den fil med spilpersoner, der var her på siden, kun var Character Sheets. Og selvom jeg godt kan lide old-school spil, så var ikke så avantgarde da jeg skrev NDSTF, at spilpersonerne ikke havde en baggrundshistorie.
    Så nu har jeg fået fat i nogle gamle filer på computeren, således at spilpersonerne nu både har Character Sheet og en baggrundshistorie.

  2. Thomas says:

    Frederik fra Ungdomsskole-holdet i Hedehusene, ville gerne være spilleder på scenariet. Han gjorde opmærksom på at jeg havde glemt at indsætte appendiks i den færdige fil. Så nu er scenarie-pdf’en opdateret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *