Død mands sølv + Døde børn skriger ikke

Når jeg tænker tilbage, er “Død mands sølv” et scenarie, som jeg er meget glad for. Det er dejlig kort skrevet, og alligevel fik jeg godt med stemning med. Det er en standard, jeg nogle gange stræber efter at opnår igen – men så alligevel ikke kommer helt i hus med. Desværre.

Det er lidt sjovt, at tænke på, at det er så gammelt, at det er skrevet med de originale Deadlands regler og ikke det mere moderne Savage Worlds.

En sjov ide, var at spilpersonerne var lavet, så de kunne genbruges. Jeg så for mig, en længere serier af Deadlands scenarier på Viking Con. Så langt kom det ikke, da det næste scenarie “Døde børn skriger ikke”, ikke fik tilmeldninger nok til mere end et hold. Så det scenarier, blev aldrig skrevet færdigt – jeg var spilleder med en stak noter …

Død-Mands-Sølv-Scenariet

Døde-Børn-Skriger-Ikke-Scenariet

Spilpersoner-Colorado-Law

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *