Gillians Skat

Et dejligt og ret gennemførst 7th Sea (Swashbuckler) scenarie jeg lavede sammen med Lars. Det trænger – som alle de gamle scenarier – til en ordentlig gennemskrivning (nøj, hvor er det langt).

Men i det store hele, syntes jeg, at det holder den dag i dag. Jeg gad i hvert fald godt spille det igen. Og hvis det var en film, ville jeg også gerne se den igen ;)

Skal jeg fremhæve, hvad jeg er mest stolt ved, må det være de to handouts der viser den stor chase-scene i anslaget, og dødsfælden fra finalen. Tilgengæld er det det godt nok meget besværligt, at skulle have et handout med regler, og et andet med en beskrivelse af Théa. Det ville jeg meget gerne gøre anderledes i dag.

Gillians-Skat-Scenariet

Gillians-Skat-Handouts (tjek dem ud, bare for at se chase-scenen og dødsfælden)

Spilpersonerne-Gillians-Skat

Gillians-Skat-Handouts-regler-og-Thea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *