Showdown at the Magic Dragon

Mit første – og vist eneste – novelle-scenarie, er et action-eventyr skrevet til Orkon (2001). Det forgår i Deadlands settingen, men jeg valgte, at lave et simpelt d20 system til reglerne – for at sikre, at det hele gik tilpas hurtigt og nemt.

Det kunne sådan set være sjovt, at lave en Savage Worlds/Deadlands version af scenariet, men jeg ved ikke om jeg gider. Det er på en eller anden måde ikke nødvendigt, da det er så nemt at sætte stats på ting i SW/DL.

Jeg erindre, at det gik fint med scenariet. Det var sjovt, højlydt, og der blev rullet masser af terninger. Jeg tror nok, at Louise og Jost var blandt spillerne? Men jeg er ikke sikker. Tilgengæld kan jeg huske, at Alex skulle være spilleder på scenariet, og at hun var nervøs over at skulle stå for et action-brag (det havde hun vist ikke prøvet før), og at jeg måtte låne hende en kæmpe stor håndfuld terninger.

Showdown-at-the-Magic-Dragon (scenariet)

Showdown-at-the-Magic-Dragon-Characters (spilpersonerne)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *