L5R | Magistratens Embedsbolig

Magistratens-Embedsbolig

Det er planen, at spilpersonerne i årets L5R Ungdomsskole-kampagne skal arbejde som Kejserlige Magistrater i Den Rige Frøs By.

Vi er ikke kommet længere ind i spillet, end at spilpersonerne stadigvæk er på vej. Det har været et bevidst valg fra min side, da jeg gerne ville give spillerne en chance for at vende sig til Rokugan og reglerne inden de kom til byen.

Men nu der e så småt er ved at være på rette vej, og så skal jeg jo til at få styr på min forberedelse. Første skridt har været, at opdateret et gammelt kort, jeg havde liggende på computeren. Det stammer helt tilbage fra 1999, hvor jeg sammen med en gruppe TRC rollespillere prøvede at spille City of Lies kampagnen. Vi var en gruppe magistrater, der ankom til opiums-byen, hvor den tidligere magistrat var blevet myrdet.

Jeg var (også) dengang, en af den slags spillere, der gerne gør livet nemt for min spilleder, så jeg påtog mig at lave et hand-out over vores hus i byen. Det kort har jeg nu fundet frem igen, og med en lille smule opdatering, er det klar til at blive brugt på ungdomsskolen. En af de få ændringer er, at det lille tempel i haven ikke længere er til Daikoku (Rigdommens Lyksaglighed) men nu til Saibankan (Magistraternes og Dommernes Lyksaglighed).

Klik på billedet, og få en pdf fil med kortet.

Magistratens-Embedsbolig-kort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *