L5R| Kort til aftenens rollespil

Jeg har hygget mig med at tegne kort til aftenens Legend of the Five Rings rollespil på ungdomsskolen.

Det er et kort over den østlige og sydlige del af Kaeu Provisen, der er det land, som hører under Den Rige Frøs By. Skitsen er en del del af mine forberedelser, og indeholder forskellige GM noter, og viser også hvordan Enhjørning Klanens tropper har tromlet ind over Løve-Klanens land, og hvordan en strøm af flygtninge har bevæget sig den anden vej.

Kaeru-Provinsen-Syd Kaeru-Provinsen-Syd-Skitse

Spilpersonerne skal rejse ned af De Tre Stens flod for at jage pirater (i en variant af Hellforst scenariet Pirates of the Crystalflow), men hurtigt finder ud af, at der er mere på spil – ting der omfatter hemmelige miner (styret af en grådig købmand), slavehandel (Ja, jeg kigger på Knæler-Klanen) og en Ronin krigs-herrere Moritomo (der egentlig er Morito fra L5R lore, men jeg ændrede hans navn, fordi jeg har flyttet han ronin-rige væk fra Føniks-Klanens grænseland, og ikke mindst fordi det lød for meget som Mojito).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *