Kickstarter status

Jeg er inspireret af Morten, der begyndte at snakke om sine kickstarter erfaringer.

7th Sea

Jeg har i dag valgt at støtte John Wicks og 7th Sea 2nd ed. Jeg var meget glad for den oprindelige udgave, der siden er blevet noget forældet. I dsg ville jeg klart fortrække at spille Savage Worlds instede for. Men nu bliver det interessant at se hvad der sker med en ny udgave, og det er der åbenbart rekord mange andre rollespillere som synes. I hvert fald er det pt lykkedes at stable over 1 mio. Dollars sammen. Imponerende.

Savage Worlds

Det kan næppe overraske, at jeg er fan af Savage Worlds.  Og samtlige andre rollespils-kickstartere jeg har støttet, er til dette fine system. Jeg har lutter af gode erfaringer, ikke mindst fordi jeg har stor tillid til Shane Hensley, og hver gang har fået en pdf med bogen så snart Kickstarteren er afsluttet. Og så kom bøgerne med posten senere.

Jeg har støttet følgende udgivelser:

  • Weird Wars Rome
  • Last Parsec (sci fi) (alle tre bøger)
  • Lankhmar (alle bøgerne)
  • Deadlands kampagnerne Sons of War og Stone and a Hard Place
  • Rippers 2nd ed (kun pdf)

– det ville nu bærende oplagt at skrive lidt om hvor mange af disse fine spil, jeg så har fået spillet. Men svaret er så nedslående. Det er nemlig nul og niks jeg har fået spillet.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *