DFF Con

 I lørdags var jeg for anden gang til Dansk Figurspilsforenings lille con (DFF Con), der er vokset en del siden sidst. 

I år var arrangementet flyttet fra Tøjhusmuseet til Nationalmuseet, og der var en hel del flere deltagere end jeg husker fra tidligere. Men det er selvfølgelig også nogle år siden jeg sidst var med. 

Eneste neative jeg kan sige om rammen, er at akustikken var ret ringe, og jeg endte med at tage tidligt hjem med hovedpine. 

Jeg fik spillet samurai spillet Ronin, hvor der var et sjovt lille scenarie, hvor alle spillede ninjaer. Jeg skulle befri et gidsel, der var fanget på samurai boligens wc. Undervejs blev jeg opdaget af et par bønder og en vagt, som alle måtte dø.

Til sidst overvejede jeg at skyde en af de andre ninjaer, for at han ikke skulle klare sin mission før jeg kom i sikkerhed. Heldigvis blev han rodet ud i en kamp med nogle farlige samuraier, der ellers skulle bevogte gidslet. Så jeg lod ham kæmpe på egen hånd, og var glad for at det var ham og ikke mig der døde.

Fordi jeg som eneste spiller valgte at droppe forklædning, men rendte rundt i sort Ninja dragt, havde jeg også en masse Ninja udstyr med. Specielt klatrekrogen var sej, da jeg skulle over muren. Og en healing portion, gav til gidslet, var afgørende. Så kunne vi nemlig løbe fra vagterne og slippe i sikkerhed inden en af de andre ninjaer gjorde det. Og dermed vandt jeg spillet. 

Desværre tog det ikke så lang tid at spille så jeg havde en lang pause inden næste spil (som jeg så alligevel valgte at springe fra pga. hovedpine. 

I stedet fik jeg talt med Steen, min gamle fysik og idrætslærer fra folkeskolen, og den mand, der om nogen bærer skylden for at begyndte at spille rollespil (jeg lånte på Eventyr i Vildmarken af ham).  Han er begyndt at spille WWII spillet Bolt Action, og deltog i en lille turnering. Det så meget hyggeligt ud og jeg kiggede med fra sidelinjen til de første kampe som de spillede. Det har givet ekstra lyst til at få malet de sidste figurer jeg har liggende til spillet. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *