Scenarie til Viking Con

Landsknecht SoldierJeg har en idé til et scenarie, som jeg gerne vil have på Viking Con. Så nu skal jeg lige skrive lidt mere på en synops. Men jeg har lige nu et udkast til en foromtale:

LANDSKNECHT

Der er krig i Kejserriget, hvor kurfyrsterne slås om magten. En gruppe landsknægte har gjort krigen til deres levevej, men må sande at krigslykken ikke er med dem.

De er endt på tabernes side, hæren flygter—og forude venter nederlag, fattigdom og kold vinter.

Men, som Ranald altid siger, intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. De fem lejesvende har fundet et brev, der viser vej til kurfyrstens krigsbytte. Kan de få fingrene i byttet inden fjenden, vil lykkens gud atter tilsmile dem.

Men først skal de slippe helskindet igennem krigens sidste dage.

– o –

Scenariet foregår i Warhammer universet, men det er ikke nødvendigt med noget særligt kendskab. Der er tale en handling som blander action med de valg, hovedpersonerne tager undervejs.

Reglerne er baseret på Savage Worlds, som der heller ikke behov for at kunne på forhånd.

Spillerne skal selv være med til at skabe deres roller ud fra et skelet—men det er i spillerens magt, at bestemme rollens køn, samvittighed og mål.

Scenariet er skrevet til fem spillere, en spilleder og har en spilletid på ca. 5 timer.

Designer-note

Jeg havde ideen på plads, uden rigtigt at kunne bestemme mig for setting (og regler). Så jeg valgte at prøve en afstemning på RPG-Forum gruppen på Facebook. Jeg fik fin respons:

FB-afstemning

Det scenarie jeg skriver bliver derfor i Warhammer settingen (men kunne næsten lige så godt være et sted i Tyskland under 30-års krigen), og med Savage Worlds regler.

One Response to Scenarie til Viking Con

  1. Johs says:

    Det bliver et super godt scenarie. Glæder mig til at remake det i en 1. verdenskrig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *