Achtung Cthulhu | Nye Spilpersoner

I spillergruppen der tidligere spillede Dungeons & Dragons, har vi besluttet, at skifte til noget andet. Det blev til Savage Worlds, hvor vi skal spille Acthung Cthulhu (der åbenbart forkortes A!C).

Jeg meldte mig til til spilleder, ikke mindst fordi jeg allerede to gange tidligere har kørt scenariet Three Kings, så det virkede jo ret nemt at komme i gang. Skulle interessen bide sig fast efter det spil, har jeg den store og umiddelbart ret fine Shadows of Atlantis kampagne liggende. Men først skal spillerne på en udflugt til det skumle Schoss Karlstein.

Jeg har skulle lavet stats på spilpersonerne – der alle er SIS agenter – efter et kort oplæg fra spillerne. Det kom der følgende ud af:

Sergeant John Barnes

Antons spilperson er engelsk  sergent i Coldstream Guards (en del af den kongelige livgarde) og er en toptrænet soldat, der dog ikke har spor af krigserfaring. Derfor har han meldt til sig SIS, og er blevet udlånt fra sit regiment til den gode sag. Han er nok en en smule naiv og alt for heltemodig (dumdristig?) til at kunne overleve i længden.

Attributes: Smarts d6, Strength d8, Agility d6, Spirit d6, Vigor d6
Skills: Athletics d8, Fighting d8, Notice d6, Shooting d8, Stealth d6, Throwing d6
Languages: English
Charisma: 0; Parry: 6; Toughness: 7; Sanity: 5
Hindrances: Heroic, Loyal
Edges: British Pluck (+2 v. Fear, Intimidation, Arcane Powers), Combat Reflexes (+2 Shaken Test), Jump Qualified (+2 Parachuting Test), Marksman (+2 Shooting/not moving), Rank NCO

Jack “Don Juan” O’Neil

Brians spilperson er katolik, irer, men med en spansk mor. Hans far var vist i handelsflåden. Han lærte om sprængstof hjemmefra, og var helt sikkert blevet en del af IRA, hvis han ikke i stedet var rejst til Spanien for at deltage som frivillig i borgerkrigen. Her lærte han at dræbe fascister og tyskere. Han er blevet en del af SIS, da alternativet var en uendeligt langt ophold i spjældet.

Attributes: Smarts d6, Strength d6, Agility d8, Spirit d6, Vigor d6
Skills: Athletics d6, Fighting d6, Know. (Demolitions) d8, Lockpicking d6, Notice d6, Shooting d6, Streetwise d6, Survival (Temperate) d6
Languages: English, Spanish
Charisma: 0; Parry: 5; Toughness: 5; Sanity: 5
Hindrances: Vengeful
Edges: Alertness (+2 Notice), Demo Man (Demolitions +2), Thief (+2 Climbing, Lockpicking, Stealth).

Doc. Jennifer Shirley

Louises spilerperson er en canadisk læge, der har rejst rundt i Europas feste-byer (hun har boet i både Paris, Monaco og Genova – og ofte har hun måtte klare sige selv, og rode sig ud af forskellige problemer. Hun er modstander af fascismen, og begyndte at arbejde for SIS, da hun gerne ville gøre en forskel.

Attributes: Smarts d8, Strength d6, Agility d6, Spirit d8, Vigor d6
Skills: Driving d4, Fighting d6, Healing d8, Know. (Espionage) d4, Know. (Medicine) d8, Notice d6, Persuasion d6, Riding d6, Shooting d4, Stealth d6
Languages: English, French, Italian, Latin
Charisma: 0; Parry: 5; Toughness: 5; Sanity: 6
Hindrances: Bad Eyes, Pacifist (Minor), Vow (Hippocratic Oath)
Edges: Canadian Heart, Level Headed

Edward Chatwick

Lars’ spilperson er den eneste rigtige spion i gruppen – til gengæld er han også god til det. En typisk overklasse-mand, der er gået på kostskole og nu tjener Gud, Konge og Fædreland bedst muligt. Og det vil sige som en gentleman, der ikke er vant til at få beskidte hænder. Han har tidligere været udstationeret i Berlin, Paris og Athen.

Attributes: Smarts d8, Strength d4, Agility d6, Spirit d8, Vigor d6
Skills: Driving d6, Investigation d6, Notice d8, Know. (Cryptography) d6, Know. (Espionage) d8, Persuasion d8, Shooting d6, Stealth d8
Languages: English, German, French, Greek, Ancient Greek.
Charisma: 2; Parry: 2; Toughness: 5; Sanity: 6
Hindrances: Code of Honor (Gentleman)
Edges: Charismatic, Collegeboy, Elán

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *