Bolt Action | DAK malet og klar til kamp

DAK-HauptmannDet er lykkedes mig at få malet mine tyske ørkentropper (DAK – Deutche Afrika Korps). Det er så også et pænt stykke tid siden, at jeg anskaffede mig tropperne (hovedparten kom med hjem fra Salute 2014).

Nu skal jeg bare finde tid til at få spillet lidt Bolt Action – jeg har for nyligt set på nogle andre folk spille det (DFF CON 2016), og jeg prøvede et demo-spil til Salute 2013 og et større spil på Gen Con 2013 (sjovt nok har jeg vist ikke skrevet om nogle af de to ture her på bloggen, så jeg kan ikke engang linke til en side).

Mine forberedelser i forhold til at spille, betyder at jeg har lavet et forsøg på en hær-liste (1.000 point):

1941-42 Rommel Triumphant

Reinforced Platoon

 • Oberleutnant + 1 man (1st Lt) – 85 pts
 • Heer Infantery Squad A (10 men, SMG, LMG) – 123 pts
 • Heer Infantery Squad B (10 men, SMG, LMG) – 123 pts
 • Kradschützen (6 Men, 2 SMG) – 66 pts
 • Heer Pioneer Squad (10 men, 7 smg, tankhunters) – 171 pts
 • Medium Machine Gun Team – 50 pts
 • Anti-Tank Rifle Team I – 30 pts
 • Medium Mortar Team (Spotter) – 60 pts
 • Light Artillery – 50 pts
 • Panzer II Ausf ABCF – 105 pts
 • SDKFZ 222 (Armoured car) – 95 pts
 • Truck – 39 pts

Point Total: 997 / 12 Order Dice

Lidt om de malede figurer

Jeg har – selvfølgelig – malet flere figurer, end jeg havde brug for. Men jeg vil gerne kunne justere lidt undervejs, og så er der også nogle figurer, som jeg mest af alt vil bruge til noget andet.

Specielt de sort-klædte herrer vil nok mest finde anvendelse i en eller anden form for Pulp spil (Savage Worlds regler?) – ligesom jeg slet ikke forventer at få brug for alle officererne på en gang. De kan jo nok også bruges til noget Achtung Cthulhu på bloggen spil.

(klik på billederne for en større version – selvom det desværre ikke er dem alle sammen, der er lige skarpe).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *