TRC fylder 30 år

Tillykke med fødselsdagen til TRC – Taastrup Rollespilsklub!

TRC30Jeg kunne desværre ikke finde tid til at komme forbi i dag, men tænker med glæde tilbage på alle de gode stunder jeg har haft i TRC. Og ikke mindst på alle de gode venner, jeg i dag har takket være det fællesskab som har været omkring “klubben”.

Det er sjovt at tænke på den brogede flok som dengang – og sikkert også nu – udgør medlemmerne i foreningen.

Der er tale om en ret farvestrålende palet. Store aldersforskelle bliver usynlige. Jeg har haft glæde af at mødes med folk, der trods forskelle i løn, uddannelse og andre sociale markører har fundet sammen. Og når der er valg i Danmark, er det sjovt at se, at stort set samtlige politiske partier er repræsenteret i mit Facebbok feed takket være TRC.

Det er helt fantastisk at tænke på, hvordan foreningen ser ud i dag. På mange måder er det vildere og større, end selv de vildeste og skøre ambitioner kunne sætte ord på dengang.

Min tid i TRC begyndte i 1989, hvor jeg første gang cyklede fra Glostrup til Taastrup. Jeg husker, at der lige præcis den dag, blev serveret lagkage, for at fejre klubbens fødselsdag – og at jeg blev vel modtaget. Omfanget af hvad den cykeltur har betydet for mig er helt vildt – der er fx en direkte sammenhæng mellem en af de personer, jeg dengang mødte for første gang, til den situation som gjorde jeg i dag er gift med Louise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *