D&D | Ny spilperson

Vores gamle tirsdags-spilgruppe skal begynde en ny D&D3.5 kampagne, og jeg glæder mig til at være spiller. Mungo har fundet en eller anden kampagne, “Mar Tesaro“, på nettet, som vi prøver.

Jeg lavede første udkast til spilperson i tirsdags, og har siden fået læst lidt regler. Og derfor også justeret lidt. Det var lidt trist og kedeligt at være ren Ranger, så jeg er Mulitclass Fighter og tager i hvert fald et level mere i den retning (så jeg kan få Great Cleave som næste Feat).


Rawena O’Kleeferawena-o-kleefe

Rawena er en del af O’Kleefe klanen, der lever i højlandet, hvor livet er præget af stridigheder med de andre klaner, krig med goblinoiderne og de skatteopkrævere som de skiftende konger af Englandet hele tiden sender ud.
Hun har prøvet at røgte kvæg, stjæle kvæg og ikke mindst deltaget i en stribe kampe for at forsvare sit hjem eller brænde fjendernes hjem ned.
Hun har lært at klare sig i Vildmarken, er en dygtig bueskytte og er stolt af at bærer sin onkels gamle sværd ’Braveheart’ i kamp.

Alder: 18 år
Højde: 5”6’ (167 cm)
Vægt: 132 lbs (60 kg)

STR 15
DEX 16
CON 146
INT 10
WIS 11
CHA 10

Saves: Reflex +8, Fortitude +6, Will +0
Hit Points: 22
Armor Class: 16 (Studded Leather)

Feats etc.: Favored Enemy (Goblinoids), Wild Empathy, Combat Style (Rapid Shot), Alertness, Stealthy, Power Attack, Cleave

Skills: Hide +10, Jump +5, Listen +6, Move Silently +10, Search +4, Spot +6, Survival +6, Swim +4

Weapons:
Dagger +5 / D4+2 / 19-20 (x2)
Bastard Sword “Braveheart” +5 / D10+3 / 19-20 (x2)
Long Bow +6 / D8 / 20 (x3)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *