Savage Christmas | Julekalender

perditions-daugtherI år vil jeg også prøve at være med til at lave en julekalender på min blog. Det har egentlig været en gammel idé, men først i år, har jeg den rette kombination af tid, lyst og lejlighed.

Inspireret af Johs, der et par gange har prøvet at lokke mig til at skrive lidt mere om Savage Worlds, vil jeg hele december skrive om en af mine Savage Worlds bøger.

Jeg forstiller mig, at jeg mere eller mindre tilfældigt tager en bog ned fra hylden, og så skriver lidt om den. Det kan både være en konkret anmeldelse, men også lidt om hvad jeg har brugt dem til, hvad jeg gerne ville bruge dem til, og hvordan de er typiske eller atypiske i forhold til andre Savage Worlds bøger.

Min samling af Savage Worlds bøger antyder et misbrug. Og der er mange fra samme “serie” – fx har jeg en del bøger til Deadlands og Hellfrost. Jeg vil i de tilfælde tage udgangspunkt i seriens grundbog, og så måske skrive lidt om hvad der ellers er af titler. Nu må vi se. Det her er en hensigtserklæring, ikke en køreplan hugget i sten.

Note: Jeg er allerede her i først skriv, ved at bryde reglerne. Jeg har som illustration valgt forsiden til Deadlands Classic scenariet Perdition’s Daughter. Alene fordi det er et julescenarie. Men det stammer altså fra en tid, hvor der slet ikke var nogen som havde tænkt på Savage Worlds.