Bolt Action | Turnering i Næstved

I lørdags var jeg til Bolt Action turnering i Næstved, hvor butikken Dork Brothers lagde hus til.

Det var i det store hele en ok dag, selvom begyndelsen ikke var så herlig (der dukkede et par fulde unge mænd op, som startede en slåskamp med en af de andre som var kommet til turneringen – og det endte med to politibiler og en masse vidneforklaringer).

Selve spillet gik ok. Men jeg mangler godt nok træning – har ikke spillet Bolt Action siden sidste turnering i oktober, og så et par lettere kaotiske demo-spil på ungdomsskolen. Så der var regler som jeg var rustne på, og jeg lavede utroligt mange fejl i det taktiske. Jeg havde derfor heller ikke helt styr på hvilke ændringer der er kommet i reglerne i den nye version 2.

Jeg ville kort sagt ønske jeg fik spillet mere Bolt Action, så der kom lidt mere rutine i mit spil.

Vi spillede tre spil:

  1. Demolition (v USA Denni): jeg fik kastet min hær i døden og blev totalt udslettet.
  2. Top Secret (v Soviet Ronni): fjollet mission, fjollede regler, min motorcykler landede på objective tur 1 og sikre mig en autosejr (han kunne skyde på dem, se de kunne recce væk, og så give objective til anden enhed der så ville rykke af bordet med dme – eller ikke skyde på dem og så ville en run order rykke dem af bordet). For at få et spil ud af det dismountede jeg. Og så udslettede Ronni min hær.
  3. Key Positions (vs Italian Ole): blodig kamp. Jeg havde en chance for at vinde og spillede bedre efter de første omgange med bøllebank. Men tabte alligevel.

Der skulle have været multiplayer til sidt men grundet manglende spillere blev det aflyst.

Vi spillede på butikkens W40K borde, hvilket visuelt var noget rod. Det var et større problem at de generelt var meget åbne i forhold til terræn.

Jeg havde lavet to hærlister:

  • 1.000 pts til de første spil (pdf)
  • 750 pts til multi-player (pdf)

Til dem der ikke gider klikke og se på pdf filer, er min 1.000 pts liste her:

Plattoon Points: 996

Order Dice: 12

Second Lieutenant (Regular) (2 men, 1 Bodyguard) 60 pts
Heer Pioneer squad (Veteran) (8 men, 6 SMG, Flamethrower) 142 pts
Heer Infantry squad (Regular) (9 men, Rifles) 90 pts
Kradschützen Squad (Regular) (6 men, 2 SMG, LMG, Motorcycles) 116 pts
Sniper team (Regular) 50 pts
Medium Mortar team (Regular) (Spotter) 60 pts
Flamethrower team (Regular) 50 pts
Light Artillery (Regular) 50 pts
Panzer II Ausf A (Regular) 105 pts
SdKfz 222 Light Armoured Car (Regular) 95 pts
SdKfz 251/1 half-track (Regular) 89 pts
SdKfz 251/1 half-track (Regular) 89 pts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *