De tre kampagner, jeg spiller

Inspireret af Johs (der skriver om sine to kampagner), vil jeg også skrive om de tre kampagner, jeg pt. spiller. Og når jeg skriver spiller, så betyder det, at jeg er spilleder…

Savage Worlds Rippers

På ungdomsskolen spiller vi Rippers. Det har jeg allerede skrevet om (link). Vi spiller kun hver anden uge, men det er nu alligevel en fest. Spillerne er ved at undersøge et hjemsøgt hus, og de brugere mere tid på at være bange end at tæve monstre.

Acthung Cthulhu

Endnu en Savage Worlds kampagne. Det er med den “nye” tirsdagsgruppe (nye, fordi vi kun har spillet sammen de sidste 15 år).

Vi spiller en købe-kampagne til Acthung Cthulhu, Shadows of Atlantis, som jeg løbende retter lidt til. Jeg har blandt andet lavet en del handouts, som jeg følte manglede.

Spilpersonerne er britiske agenter, og lige nu er de i Wien, hvor de efterforsker mordet på en Østrigsk okkultist, der i sommervarmen døde af kulde under en tur i skoven. Selvsamme okkultist var også på sporet af “noget stort”, som nazistiske okkultister også er på jagt efter.

Spilpersonerne prøver at finde østrigerens dagbog, som pt er sporløst forsvundet. Men de er også kommet på sporet af en tysker, der også søger bogen – og jeg regner med at spilpersonerne næste gang bryder ind i tyskerens hus.

Vi skal spille i aften. Jeg glæder mig.

???

Der er også den gamle Skizofrenia tirsdagsgruppe (det er den som har spillet fast de sidste ca 25 år). Min tredje kampagne er ukendt. Vi er lige blevet færdige med en lille DnD kampagne (læs mere her).

Vi ved ikke helt hvad vi skal spille, men det er vist mig der skal være spilleder. Har umiddelbart lyst og ideer til (jeg har en del fine købe-kampagner liggende):

Acthung Cthulhu. Anden Verdenskrig med monstre. Jeg har både en kampagne og en masse scenarier. Det er nok et mix mellem Indiana Jones og Ørneborgen. Regler Savage Worlds (måske CoC men jeg ikke fan).

Hellfrost. Fantasy med vikinge-agtigt twist. Savage Worlds regler. En kampagne hvor man slåsser mod orker og jætter. Det kunne eventuelt også være noget med at styre et len (i stil med da vi spillede Song of Ice and Fire), men det er jeg ikke helt sikker på.

Sundered Skies. Fantasy med skibe der flyver rundt i æteren mellem forskningen flyvende øer. En slags rumpirate/smuglere/skrotjægere på jagt efter lykken. Savage Worlds regler.

Legend of the Five Rings. Samurai fantasy. Det er nok noget som begynder med at der er en kejserlig udsending som skal eskorteres på en rejse. L5R regler.

Deadlands. Western med magi og monstre. Der er forskellige ideer men det er nok noget med at skyde banditter og jage monstre. Savage Worlds regler.

D&D. Der er et meget fint lille Sandbox scenarie til den nyeste udgave. Det kunne være fint at starte med. Det kan nok ret nemt køres videre over i en af de Pathfinder kampagner jeg har liggende. Dungeons & Dragons 5th ed regler.

4 Responses to De tre kampagner, jeg spiller

 1. Pingback: De to kampagner, som jeg spiller for tiden | Stemmen fra ådalen – en blog om rollespil og historie

 2. GamemastersDK says:

  Jeg er kommet her ind gennem Stemmen fra Ådalen.

  Jeg tror at jeg vil gøre som dig og skrive lidt om de spil jeg har tænkt mig at køre på min egen blog. Det er et fedt indlæg, men jeg er hverken så meget til Savage Worlds eller Cthulhu. Der syntes jeg at Johs der prøver noget SciFi er mere interessant, og at Stemmen fra Ådalen er utrolig spændende.

  Jeg har selv gang i to spil D&D 5e, en til børn i Dalmose og det andet der skal til at blive streamet.

 3. Thomas says:

  Hejsa, det er altid hyggeligt, når der kommer nye gæster forbi.

  Det er vist også lidt i overkanten med alt det Savage Worlds… for et år siden havde listen været en anden; Vi spillede Legend of the Five Rings på Ungdomsskolen, D&D 5e i den nye tirsdagsgruppe og i den gamle tirsdagsgruppe spillede vi Pathfinder kampagnen Curse of the Crimson Throne.

 4. Pingback: De kampagner, jeg spiller for tiden – Spil og spilopper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *