Kup i Klosteret | Kort (Handout)

Til Fastaval Jr skal jeg spille Kup i Klosteret. Det har jeg vist ikke skrevet så meget om før?


Foromtalen er:
Heksen Valeria har fødselsdag og ønsker sig kun sin mors gamle halskæde med bloddiamanter. Halskæden er gemt af vejen i klosterets skattekælder, så en gruppe af Valerias venner beslutter sig for at stjæle den. Men det er ikke nemt, når man ikke kan tåle lyden af kirke-klokker, er bange for sollys og ikke kan røre ved sølv. Spillet er for dig, som har lyst til at spille vampyr, ond nisse eller andre af nattens uvæsner.

Stikord: Lidt uhyggeligt. Sært. Sjovt.


Jeg tror ikke, at scenariet bliver så gennemarbejdet, at det bliver noget der kan spilles af andre. Det bliver nok mest en stak noter, og så tager jeg den dérfra. Ikke mindst fordi det er lagt op til at være humoristisk, og så vil jeg bare alligevel lade spillerne fører i dansen – og så er der ingen grund til at have lavet et super detaljeret oplæg.

Men jeg er jo vil med handouts, så jeg har lavet et. Det er sådan set bare en tegning af Esrum Kloster – men det eneste jeg kunne finde på nettet var for gnidret. Så jeg lavede en rentegning.

(klik på billedet for en større version)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *