WFRP | Kort over Würtbaden

Jeg fandt det her fine kort på computerne. Jeg lavede det for flere år siden, da jeg spillede Warhammer rollespil med den nye tirsdagsgruppe. Vi brugte Savage Worlds reglerne (med ret blandet resultat).

Kampagnen foregik i Stirlands hovedstad Würtbaden (på engelsk Wurtbad).

Wurtbad

2 Responses to WFRP | Kort over Würtbaden

 1. Thais Munk says:

  Det er sguda fint! :-)

  Jeg er især vild med navnene. Hvad gud er Karlstemplet dedikeret til?

 2. Thomas says:

  Hej Thais
  Jeg er også meget glad for navnene. Det gav ret god mening og stemning.
  Jeg kan ikke huske om jeg skrevet det før, men bordellerne havde også nogle ret gode navne…
  Mht til Karsltemplet er det et godt spørgsmål. Det er jo nogle år siden.
  Men templet ligger i det by-kvarter som engang var landsbyen Karlsdorf, men nu er blevet opslugt af Würtbaden – og for at adskille det fra byens andre templer, hedder det Karlstemplet.
  Jeg vil ikke udelukke, at det i kampagnen vi spillede var et tempel af den slags, hvor der var nicher til flere af guderne (sådan plejer det gerne at være i mine spil, når man kommer ud på landet). Men det kan også være, at det var et rent Sigmar tempel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *