Warhammer | Aktiv Sommer

I anledning af mine dejlige lange sommerferie, har jeg fundet tid til at bakke op omkring Aktiv Sommer i Høje Taastrup. I år bliver det et samarbejde mellem Biblioteket og Ungdomsskolen. Det er kommet på plads efter jeg nogle lørdage har stået for rollespil ude på Hedehusene Bibliotek. Det betyder også, at der skal males figurer og laves terræn.

Planen er at det skal foregår ude i Hedehusene, og der skal være tre dage med spil og hygge. Jeg tænker vi skal male nogle figurer og så ellers få spillet. Og dér er jeg utrolig glad for at der er kommet de nye Age of Sigmar regler. Der kan med rette siges meget skidt om AoS, men det er super fedt at reglerne kan downloades gratis, på dansk, og bedst af alt, de er kun på 4 sider.

Jeg har efter en hurtigt optælling vist nok figurer til at lave 10 forskellige hære. Jeg vil læne mig op af point-reglerne fra Generals Handbook og går efter hære af ca 600-750 point.

Det er i øvrigt ikke første gang jeg skal være med til Aktiv Sommer:

Engang for mange, mange år siden var jeg med at lave Aktiv Sommer for TRC (vi var med da Aktiv Sommer var et helt nyt tiltag) – og de mellemliggende år har rollespilsklubben da også været flinke til at deltage (selvom formålet vist ikke længere er helt så fokuseret på at få nye børn ind i medlemsskaren – men det er så en anden diskussion). Så vidt jeg kunne se var TRC dog ikke med i programmet sidste år, men i stedet var der nogle udenbys rollespillere der kom og lavede noget live rollespil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *