Warhammer | Ruinen Dreadstone Blight

Dreadstone Blight

Dreadstone Blight er blevet malet færdig (klik på billedet for at se det i en større version).

Efter at have samlet støv i en hel del år, er det endelig lykkedes mig at få malet min Dreadstone Blight ruin.

Det er så mange år siden jeg samlede den, at jeg ikke kan erindre andet, end at det vist var ret nemt at gå til (mit bedste gæt er at vi skal mindst 5 år tilbage, måske mere). Det er så ærgerligt, at GW ikke laver den slags terræn mere (den visuelle stil til Age of Sigmar er i det hele taget ret skuffende). Heldigvis har jeg købt en del af de ting som GW lavede dengang, så der er terræn nok jeg kan samle.

Det lykkedes i samme ombæring at få malet et tårn og et kapel færdigt, som har stået og set halvfærdige ud lige så længe som ruinen (se billedet nedenfor). Det sjoveste var dog at få malet huset med klokketårnet, som jeg jeg selv har flikket sammen af et træhus (solgt som påskepynt tror jeg nok og en masse GW plastik, og så ellers træstumper, pap og hvad jeg nu ellers havde liggende).  Nu mangler jeg bare at male flere huse til landsbyen – og ikke mindst få flikket flere huse sammen.

Jeg fandt Greven frem, så han kunne inspicere ruinen. Næste skridt må være at få malet husene til byen færdige, så Greven kan få nogle undersåtter. Og hvis der kommer meget luft i kalenderen, skal jeg have lavet et slot til Greven (for han gider da ikke bo i en ruin).

Anledningen til denne foretagsomhed skyldes jeg skal lave Warhammer til kommunes Aktiv Sommer.

Warhammer Chapel, Tower and House.

Warhammer house, Chapel, and Tower.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *