Gen Con | Nu også hotel

Så har vi også fået styr på hotel, når vi skal til Gen Con. Og lige præcis den del af processen er nok det mest nervepirrende ved hele projektet.

Der kommer tusinder af gæster til Indianapolis i anledning af Gen Con, og der er sådan set ikke hotelværelser nok til alle – i hvert fald ikke i downtown. Og vi har sat det kriterium, at vi får den bedste tur, hvis vi har et hotel, som lever op til følgende:

 • Downtown (gå afstand til konferenceområderne)
 • Pool (så Astrid er glad)
 • Skywalk (ikke helt så ufravigeligt som de to andre, man klart med til at gøre alting sjovere).

Gen Con booker vel i om egnen af 90% af alle byens hotelværelser, som man så kun kan booke, hvis man har billet til Gen Con. Det foregår så på den måde, at alle med billet kommer i en lodtrækning om plads i hotel-køen. Og så har man ellers et tidspunkt, hvor man kan logge ind og bestille hotel (på den måde undgår de at serverne bukker under). De siger også. at de sikrer sig nogle gode rabataftaler med hotellerne – men det er nu stadigvæk langt fra en billig omgang at få hotel i byen. Jeg kan godt se en fidus i at være flere sammen og så booke en suite – med mindre man er frisk på at hotel som ligger noget længere væk.

Min billet gav adgang til hotelbooking ca 1½ time efter at de første fik adgang. Louises billet gav først adgang ca. 6 timer efter. Så ved at have to billetter fik vi bedre chance for en god plads i køen – hvilket helt klart gør det hele meget sjovere.

Vi skal bruge hotel allerede tirsdag aften, da jeg har billet til Trade Day der kører af staben onsdag, hvor Gen Con som sådan først åbner torsdag. Vi tager hjem søndag, samme dag som Gen Con lukker – og måske sent nok til at der kommer super vilde tilbud i butikkerne, når de ikke gider pakke for mange varer ned. Vi må ses.

Det blev til et værelse med King Size bed på The Westin, hvor vi også boede sidst vi var på Gen Con.

Vores shortlist af hoteller var i øvrigt:

 1. The Westin
 2. Hyat Regency
 3. Omni Severin
 4. Hilton Ind. Hotel & Suites (uden skywalk)

2 Responses to Gen Con | Nu også hotel

 1. johs says:

  Fedt! Har I gjort jer tanker om hvordan det bliver at tage på Gen Con med barn?

  Er det planen at spille noget på connen? Eller handler det mere bare om at hænge ud?

 2. Thomas says:

  Hej Johs, tak for spørgsmålet.. jeg skrev en ny post med svar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *