Gen Con for hele familien

I kommentarer til min forrige post om Gen Con spørger Johs:

Fedt! Har I gjort jer tanker om hvordan det bliver at tage på Gen Con med barn?
Er det planen at spille noget på connen? Eller handler det mere bare om at hænge ud?

Det kræver et lidt længere svar, så derfor skriver jeg bare en ny post…

Ja, vi gjorde os mange tanker om Gen Con og børn, da vi var derovre sidst 2013. Dengang var Astrid jo noget yngre (6 år), og præmissen var at jeg tog på Gen Con, mens Astrid og Louise holdt ferie på egen hånd i Indianapolis (det var dengang – som nu – derfor vigtigt med et hotel med pool).

Vi valgte også dengang at  prioritere et hotel med skywalk, da det betyder at vi er rimelig tæt på hinanden, og ret nemt kan mødes til frokost/aftensmad. Også selvom det er noget dyrere med de hoteller.

Sidst var Astrid meget betaget af Cos-playerne – hvilket vi havde lurret – og hun vovede sig en dag rundt på Gen Con i et Merrida kostume – og der blev godt nok taget mange billeder af hende ;)

Det var dengang.. nu til tankerne om i år…

Astrid glæder sig. Hun har planlagt to-tre kostumer, som skal vises frem (Harley Quinn, Prinsesse Leai og Rey). Hun glæder sig også til at gense det ret fantastiske børne-museum i Indinanapolis (som hun stadig taler godt om), og vil også gerne til tur ud og besøge den sære by “Santa Claus”.

Derudover planlægger hun ikke, at deltage i spil eller noget. Sproget er fortsat en barriere for hende, selvom hun har haft engelsk i skolen siden børnehave-klassen.

Men Gen Con har jo et latterligt omfattende program. Der er selvfølgelig en masse til spil-nørderne, men også et ret fint SPA program (Spouse Activities), som er målrettet den bedre halvdel M/K som er med på ferie, men ikke drømmer om lutter af spil-oplevelser. Louise og Astrid har i hvert fald talt om, at der var nogle sjove ting sidst som “pynt star wars cup-kakes”, “scrap-booking” og deslige, som de vil se nærmere på når programmet får i år går online.

Med hensyn til at deltage i spil, så er det nok mest mig, der kaster mig ud i den slags. Jeg har tidligere haft stor fornøjelse af at spille forskellige figurspil til Gen Con, og det håber jeg på at gøre igen. Jeg pusler også lidt med tanken om at deltage i Doomtown turneringen, selvom jeg sikkert får læsterlige bank. Samt afsætte tid til at deltage i diverse demo-intro-prøvespil som der er også er mange af. Jeg er dog ret sikker på, at jeg ikke skal spille rollespil – men nu må vi se.

 

 

One Response to Gen Con for hele familien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *