Fastaval Jr | Dødens Legeplads

Igen i år var Astrid og jeg til Fastaval Jr. Det var lige så hyggeligt og sjovt, som det plejer at være. Jeg havde igen meldt mig til at hjælpe til, og fik til opdrag af lave noget rollespil. Det blev til ”Dødens Legeplads”, der er tænkt som et par timers vekslen mellem gys og grin. Det er fjollet, og ikke særlig alvorligt.

Da det kun var mig selv, der skulle være spilleder, var det ikke meningen at skrive et scenarie, som kunne spilles af andre. Jeg mødte derfor op med et par kort (det ene et handout til spillerne), og så nogle spilpersoner (tre drenge, tre piger – alle klar til at blive farvelagt at spillerne med de farveblyanter jeg havde medbragt).

Der skulle nogle regler til, så jeg kiggede lidt på de 2D regler jeg engang lavede til Frostbid; justerede dem lidt, og så var den del på plads. Fordi det er sjovt og meningsfyldt at rulle terninger i rollespil.

Jeg spillede det igennem to gange, og begge gange var en fest. Spillerne morede sig, og var også bange fler gange undervejs. Og jeg havde det mindst lige så sjovt som dem.

Jeg har lavet en pdf med scenariet, eller i hvert fald det som jeg på skrift. Det er ret meget en stak noter, og så lidt om hvad mine tanker omkring scenariet og hvordan den spilles. Kan andre dermed få glæde af det, så vil det jo være ekstra herligt.

Dødens Legeplads (PDF)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *