Deadlands | Portræt af en hævner (Scenariet)

Så lykkedes det vist at blive færdig med scenariet Portræt af en Hævner til Viking Con 2018, der baserer sig på nogle løse ideer jeg fik, efter at have set nogle afsnit af en engelsk krimiserie.

Det tog lidt længere tid at blive færdig, end jeg havde håbet – men i går fik jeg endelig en masse fra hånden og skrev til ud på de sene timer. Her til morgen fik jeg slebet hjørnerne lidt til.

Skulle der ved gennemlæsning af friske øjne vise sig fejl/mangler, retter jeg dem med det samme. Så sig til, hvis I falder over noget, der ser skævt ud.

Så er det vel bare at vente til Viking Con løber af staben, så jeg kan få afprøvet scenariet i spil; indtil da er det jo mere nogle ret døde noter, som endnu ikke er vækket til live.

 Tre ting jeg er glade for ved scenariet:

 • Spilpersonerne er (igen) ikke helt færdige, før spillerne får lov til at arbejde lidt med dem (bonds og spørgsmål).
 • Investigation rollespil kan nemt gå galt, men jeg håber og tror på at ideen med at give spilpersonerne nogle evner skræddersyet til genren, vil gøre det sjovt for alle.
 • Der et nogle sjove twists og aha-oplevelser til spillerne. Det hele er ikke så åbenlyst som det måske virker ved første blik.

 

5 Responses to Deadlands | Portræt af en hævner (Scenariet)

 1. Henrik says:

  Hi Thomas. I read you had the scenario Ejnhemmir and I cant find it anywhere. Is it possible to get a copy?

  Thanks anyhow :-)

 2. Thomas says:

  I found Ejnhemmir and made another post with a pdf.
  /Thomas

 3. Det ser fedt og flot ud. Altid interessant når nogen forsøger at løse investigation-knuden, og Bonds-snakken er altså smart.

 4. Henrik says:

  Wow! Thank you very much!!! :-)

 5. Thomas says:

  Har opdateret filerne. Efter gennemspilning på Viking Con fik jeg endelig tid til at rette nogle af de mange korrektur-fejl, samt få rettet teksten lidt til nogle steder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *