Viking Con 2018

Fredag aften (nat) fik jeg spillet Portræt af en Hævner på Viking Con. Der var spillere nok til tre hold, og heldigvis var Stig (igen) og Thais friske på at være spillederen.

Aftenen begyndte ret stresset, da jeg knap nok nåede derud til spilstart – og så opdagede at jeg havde en dåse Faxe kondi i tasken som der gået læk og sørger for en masse våde/fugtige papirer og bøger i tasken. Vi fik tørret de print jeg havde med til de andre spilledere og mine Deadlands bøger havde ikke taget alvorlig skade.

Jeg fik nogle spillere der var glade for investigation, og den den kom til at fylde en del i spillet (det var Torben Ussing og en gruppe eso-veteraner). Vi tog os god tid til at arbejde som detektiver, og klokken var vist midnat før end de fandt liget – og så brugte de ellers tid på at rydde op. De fik talt alvorsord med de involverede, men havde primært fokus på kultisterne, som de også var på sporet af.

Det lykkedes at få sneget sig ind på kultisternes leder, og på passende vis afsluttet hans liv med en masse skud fra en gatling revolver.

Undervejs var White Water masakren også blevet opklaret, og takket være nogle honning-søde ord fra en af agenterne, der fortrylledes sheriffen, var det kun vice-sheriffen som omkom på den bekostning.

Jeg tog hjem med oplevelsen af at spillerne havde haft en god aften – og dagen efter hørte jeg mere eller mindre det samme fra Thais. Så jeg tænker at missionen lykkedes, og alle var glade og i godt humør.

Lørdag nåede jeg lige forbi og fik spillet lidt med Jacob og pigerne til Viking Con junior (Diamant, Santorini og Takenoko). Det var også en fin oplevelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *