WFRP | Nordren Vorbergland

Vorbergland Warhammer Reikland

Nordren Vorbergbland, Reikland (Warhammer kort)

Til Heidenhammer rollespillet har jeg haft brug for et kort over det nordlige Vorbergland (der udgør det vestlige Reikland).

Nordren Vorbergland (PDF)

Jeg baserede tegningen på det kort som er i omslaget af den nyeste WFRP bog (4th ed.), der er et flot kort – men åbenbart også meget stort, og trykt i bogen i så formindsket en størrelse, at det er nærmest ulæseligt.

Desuden har jeg den holdning til kort og rollespil, at de alligevel mest er vejledende. Alt efter hvor god in-game kartografen er, så kan ting godt ændre sig mere eller mindre – specielt når der er tale om kort, som også har et kunstnerisk element.

Så i det store hele, har jeg prøvet at få byer, floder og bjerge til at ligge nogenlunde korrekt i forhold til hinanden, omend indbyrdes afstande mm. godt kan være skæve.

Navne på floder og landsbyer har jeg mere eller mindre fundet på et kort over Harzen, og ellers hvad jeg lige havde lyst til at kalde dem.

 

3 Responses to WFRP | Nordren Vorbergland

  1. Thomas says:

    Tak – jeg ville blive glad, hvis andre kunne bruge det!
    Så hvis der er nogen derude, som tænker FEDT, det har kort bruger jeg da lige, så fortæl mig om det ;)

  2. Måske poste det i WFRP GMs-gruppen på Facebook? Det er fint selvom det ikke er kanon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *