Vinterby Østfront

Det er stort set lykkedes mig at blive færdig med mit vinter-terræn. Det er et forsøg på at lave noget terræn til Bolt Action, hvor jeg så småt er ved at gøre klar til at spille nogle slag på Østfronten. Indtil videre har jeg kun fået spillet to spil på bordet, og det var begge gange mine ungarer mod Emil’s finner (jeg vandt stort begge gange; første gang spillede vi Top Secret missionen og jeg havde kavaleri med, og det havde han ikke; anden gang var double envelopment hvor jeg rendte den ene flanke over ende).

Husene og det andet terræn er fra Charlie Foxtrot Models, der laver nogle rigtig fine huse og andre bygninger. Duen er fra Cigar Box Battle Mats. Træerne har jeg selv lavet, ved at klippe nogle stumper af tjørnehækken i baghaven.

Jeg har planer om at lave lidt mere terræn til bordet, og pusler lidt med nogle flere hegn/gærder og nogle læhegn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *