WFRP | Ravenhammer gruppen

Ravenhammer gruppen er blevet tegnet af Palle Schmidt, og tegningen var min julegave til spillerne i år.

Jeg vil prøve at holde den her side løbende opdateret i takt med at spilpersonerne vokser til live og bruger xp.

Siden er sidst opdateret i forbindelse med gruppens eventyr i Pfeifeldorf.


Diethard Pröll (16)
[Human, Warrior Priest]

Krigerpræst i Sigmars Tjeneste, og på rejse til Zeidenburg med et brev til Sigmar Templet der.

WS 33 | BS 29 | S 32 | T 33 | I 31 | Ag 36 | Dex 34 | Int 34| WP 40 | Fel 38
Talents: Acute Hearing, Attractive, Bless, Pure Soul,Read Write

Bardens tvillinge-bror, selvom de ikke ligner hinanden så meget, er der en familiær lighed, der gør det muligt at se de er brødre. Han er en smuk ung mand, har et bredere smil og i det hele taget mere omgængelig end sin bror. Samme mørkblonde hårfarve, men brune og årvågne øjne, kort praktisk krigerhår og en håndsbredde højere (lidt over 180 høj). Dog ikke så muskuløs som de to andre mænd, mere tynd og smidig.

Er medlem af en kriger-præst orden og bærer synligt en halskæde (Sigmar Hammer), og har en lædervest (rustning, nitter) med Sigarmar to-halede komet som rygmærke, og sikkert også på brystet).

Har et stort bastard sword, som altid er indenfor rækkevidde (enten slynget over ryggen eller stående på gulvet ved hans stol). Har en salmebog i bæltet, og kan – som den eneste i gruppen – rent faktisk læse.

Barden Pröll (16)
[Human, Bailif (Tax Collector)]

Diethards tvillingebror, der skulker fra sit arbejde som skatteopkræver for at komme til Zeidenburg, hvor der afholdes en sangkonkurrence han vil deltage i.

WS 39 | BS 38 | S 36 | T 32 | I 39 | Ag 40 | Dex 29 | Int 24| WP 36 | Fel 33
Talents: Artistic, Flee!, Perfect Pitch, Orientation, Tenacious.

Prøver at se vokse ud (dun på hagen). Velklædt (fin skjorte med masser af krøl, farvestrålende og velsiddende kravat, kappe). Bevæbnet med et tyndt, kort sværd. Har arvet faderens arbejde som skatteopkræver, men han drømmer om at leve som kunstner.

Har en virkelig god sangstemme, og optræder gerne – og i de situationer er hans kejtethed væk og han løfter opgaven. Er også ret god til at tegne/male – og i sagens natur ikke særlig god til at opkræve skatter (selvom han har et lille skrin, med lås og det hele til de få penge han har – det står som regel fremme åbent, da han bruger pengene hurtigt, når han har dem).

Det er en evig undren for brødrene – og alle andre – at de begge har et sind, der ikke helt passer til deres krop – men som ville passe ret godt ind i broderens krop. Diethard har udseendet og charmen til at være troubador, og Barden har alt det fysiske der skal til for at være en vældig kriger.

Wendelina “Lina” Hecht (18)
[Human, Townswoman (Clerk)]

Ung kvinde fra Teufelburg, hvor hendes evner til lusk, har været brugt til at omdele plakater og løbesedler der opfordrer til modstand mod Grev Zarocivh.

WS 28 | BS 30 | S 34 | T 35 | I 32 | Ag 49 | Dex 26 | Int 36 | WP 28 | Fel 34
Talents: Alley Cat, Hardy (x2), Lightning Reflexes, Resistance (Magic)

Stærk, sej og utroligt smidig. Klog, kvik og køn. Har arbejdet som hjælper på et trykkeri, og i smug deltaget i at trykke ulovlig pamfletter og plakater som hun har delt ud i et forsøg på at opildne til oprør mod den onde Greve. Minder lidt om en fransk revolutionær, der kunne spille en birolle i Les Miserable.

Går klædt i almindelig, praktisk tøj (store bukser, skjorte, vest, kappe, stor hat). Er ret ferm til at spille kort, og det er sjældent at hun taber mere end hun vinder. Eneste våben er en daggert.

Filibert Buxbaum (23)
[Human, Outlaw (Brigand), former Stevedore (Dockhand)]

En fuldvoksen havnearbejder, der ligesom Lina har brug for at komme lidt væk fra Teufeldorf efter hans indblanding i de uroligheder, der kulminerede med at vogn med krudt blev kørt ind i vagtkaptajnens hus.

WS 34 | BS 36 | S 33 | T 38 | I 38 | Ag 31 | Dex 33 | Int 24 | WP 36 | Fel 33
Talents: Acting (Mimic), Dirty Fighting, Pure Soul (x2), Very Strong

En tomme eller så højere end Lina, så en lille kraftig fyr. Grå øjne, kort/tætklippet mørkblondt hår, ofte ubarberet. Næsen har sikkert været brækket et par gange. Stærk, barsk havnearbejder. Kan arbejde hårdt, drikke hårdt og slå hårdt. Når han slås, er det aldrig fair – men han vinder. Har ligesom Lina haft travlt med at deltage i gadeuroligheder og kastet talrige brosten efter byvagten og grevens soldater.

Er fattig, og det kan ses på tøjet (lapper, beskidt, skjorte, læderhandsker, kapper). Hans fortrukne våben er en “krok”.

Har en halsklud, der kan vikles om hovedet i koldt vejr – og bruges som maske når han laver ballade.

One Response to WFRP | Ravenhammer gruppen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *