WFRP | Stats til bipersoner

Klik på billedet for at åbne PDF

Det har irriteret mig grusomt, at der ikke var nogle stats på almindelige menneskelige modstandere i den nye Warhammer Fantasy Roleplaying bog. Så nu har jeg lavet min egen liste (PDF).

Det er på ingen måde en hemmelig liste, så hvis du kan bruge den, så skal du være velkommen. Jeg viser den også gerne til mine spillere, så de har en eller anden generel fornemmelse af hvad de kan forvente sig af verdenen vi spiller i. Jeg tænker, at det må være rimeligt nok at have en vag idé om, hvorvidt man er bedre til at slås end en gennemsnitlig byvagt.

Selvfølgelig laver jeg også nogle lidt mere skræddersyede stats til mine bipersoner – men nogle gange er det bare helt perfekt at kunne tage liste frem og se hvad en landevejsrøver egentlig kan.

One Response to WFRP | Stats til bipersoner

  1. Thomas says:

    Ups, der havde lige sneget sig en fejl ind. De adelige kanaljer havde fået 340 Toughness. Det er nok lige en spids for meget. Så har rettet og opdateret filen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *