Gen Con 2020 Billetter købt

Så fik vi købt billetter. Det løb op i $432 for 2 x 4-dags billetter 1 x Trade Day billet (der også giver adgang til Gen Con alle fire dage).

Billetterne købes online, og hvis man nu boede i USA kunne man vælge at få sit badge tilsendt med posten. Vi skal i stedet vente med at få det i hånden til vi er derovre, hvor der nok er en kø på et par hundrede meter. Det plejer heldigvis at gå ret smertefrit, så det tager vi meget stille og roligt.

De sidste par år har Gen Con haft udsolgt af 4-dags billetter, men som regel først et par uger før det hele begynder – så vi er bare i god tid. Men da der forventes at deltage op mod 70.000 mennesker, så skader det jo heller at udvise rettidig omhu.

Næste punkt er at skaffe hotel, og det bliver sikkert lige så nervepirrende som det plejer at være, da der er rift på sengepladserne…

Flybilletter på plads

Vi har også sagt ja til et tilbud fra usarejser.dk som jeg klart kan anbefale. De hjælper med hotel i Florida, leje af bil hele ferie og flybilletter. God service, og en rigtig god pris, der lå et pænt stykke under hvad det umiddelbart ville koste, at booke de tre ting selv.

Vi flyver jo oplagt nok til Ft. Lauderdale i Florida først (med en mellemlanding i Washington fordi der pt. ikke er direkte flyvninger fra København til Florida). Hjemturen tager vi fra Chicago, hvor der er et direkte fly sent søndag aften, hvilket er ret perfekt – så kan vi få det sidste af Gen Con med søndag, køre stille og roligt afsted i bilen (det tager nogle timer) og så alligevel være i lufthavnen i god tid. Den ekstra køretur er på ingen måde slem, og det er så meget federe at flyve direkte.

Fordi vi rejser som vi gør, er det svært at tage prisen på flybilletterne direkte ud af den samlede rejse. Men en returbillet til Chicago koster omkring 6.000 kr. for en SAS Go, hvis jeg skulle købe den nu. Da Astrid ikke længere flyver som barn, vil det altså være 18.000 kr.

TIP: Flyv direkte og lej en bil

Køreturen fra Indianapolis til Chicago klares på omkring 3,5 time.

Skulle vi teoretisk kun til Gen Con ville jeg klart overveje at flyve direkte til Chicago og så leje bil der, for at kunne tage turen retur igen – bare for at slippe for mellemlanding. Og med tre personer, er der alligevel så mange omkostninger forbundet med en indenrigsflyvning i USA, at leje og bil + parkering i Indianapolis ikke vil være urimeligt (og så har man bil, og lidt flere muligheder for at få lidt ekstra oplevelser med i købet).

Status pr. 27/1

Billetter til fly og Gen Con er købt.

One Response to Gen Con 2020 Billetter købt

  1. Tak for usarejser-tip. Overvejer nu kraftigt en pakkerejse :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *