GenCon Trade Day godkendelse

For mig var det et stort plus, at jeg i 2018 kunne deltage til Trade Day, og derfor har det også været vigtigt at komme med til den del i år.

Det er i hvert fald noget, som jeg vil anbefale alle at deltage i, hvis de har bare den mindste interesse i nogle af de emner, som bliver taget op. Og når man alligevel har betalt flybilletten, er det jo heller ikke så ringe endda, at få en hel dag ekstra GenCon med i hatten.

Det handler ikke mindst om, at jeg virkelig får noget inspiration og ny viden med hjem, når jeg deltager i seminarerne. Både ved at deltage og netværke med de andre deltagere.

Men Trade Day er ikke for alle. Man skal være godkendt først for at komme ind, og det kræver at man er tilknyttet en butik, eller fx gennem sit arbejde som bibliotekar eller lærer arbejder med spil i sit daglige virke. Jeg kan heldigvis krydse ja til alle tre, og så er det jo nemt nok at få lov til at komme med.

Processen for at kunne komme med er, at man skal sende en ansøgning, og der skrive lidt om hvorfor man skal have lov til at komme med. Jeg ved ikke helt hvor grænsen går for hvad der er ”nok”, da jeg bare hælder på.

  • Tilknytning til en butik? Ja, har ret stor tilknytning til ZZ Games i Taastrup. Om ikke andet fordi at jeg har kendt Nicholas, der ejer butikken, i mere end 20 år. At jeg ikke formelt er ansat, betyder ikke så meget – jeg kan sagtens bruge butikkens navn uden at lyve, og alt hvad jeg oplever på GenCon vil blive lyttet til med stor interesse og blive delt på præcis samme måde som hvis jeg havde været ansat. Det er det smarte ved at være officiel konsulent og sparringspartner.
  • Tilknytning til bibliotek? Ja, det kan jeg også sige ja til. Det hjælper jo lidt, at jeg 12(?) år har lavet forskellige typer af workshops på en række biblioteker med figurspil, figurmaling og rollespil. Og lidt brætspil mm. På årets ansøgning kunne jeg fx skrive, at jeg har faste spilaktiviteter på to biblioteker i Høje Taastrup. Jeg undlader selvfølgelig heller ikke at nævne, at jeg er uddannet bibliotekar med udveksling på UNC Chapel Hill, der i hvert fald dengang var det førende sted i USA indenfor ”Library and Information Science”.
  • Tilknytning til undervsing/skole? Yes, den er også på plads. Med et hold på Ungdomsskolen som også har kørt i 12 år eller så, kan jeg godt stå ved, at jeg bruge spil til undervisning. Jeg gør det i øvrigt også på mit daglige arbejde, hvor jeg er tovholder på skolens brætspilscafé og også gerne inddrager spil i undervisningen hver eneste gang jeg får chancen. Igen tillader jeg mig at nævne, at jeg skam er uddannet lærer.

Trade Day løber af stablen onsdag, hvor Gen Con først rigtigt åbner torsdag. Når vi kommer tættere på, skal jeg også finde ud af hvad jeg skal deltage i på Trade Day i år – men jeg tænker lidt, at jeg måske kan finde ny inspiration til de hold jeg skal have på ungdomsskolen til efteråret med Strategispil og det nye Escape Room hold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *