TUSK | Pesten i Heidenhüs

Den lille by Heidenhüs er blevet ramt af pest. Det er blevet en kamp for at overleve, mens der går rygter om at pesten kommer fra sære rottevæsner i kloaken, en klam kaos-kult eller måske er det noget helt andet, som er på spil?

Grundet de fornuftige tiltage for at begrænse smitte af Covid-19, har ungdomsskolen også lukket ned for spilholdet, der normalt mødes i Hedehusene.

Hermed inviteres alle de skøre og dejlige unge mennesker på holdet til at deltage i et virtuelt rollespil, så ingen af os går og keder os alt for meget derhjemme (jeg er også sendt hjem fra arbejde, da min arbejdsplads også er lukket ned).

I virkeligheden ville jeg meget hellere bare mødes og spille rolle- og brætspil hver dag. Men det går nok ikke, når jeg samtidig skal være ansvarlig voksen og lærer. Så derfor dette alternativ.

Hvis du vil spille med?

Smid en venne-anmodning til mig på Discord (Foxgrove#5976).

Invitationen gælder også tidligere elever på holdet, søskende til dem på holdet og de børn som plejer at spille Warhammer med mig på biblioteket (hvis de altså ser det her ved et tilfælde – for jeg har ikke kontaktoplysninger til dem).

Hvad går spillet ud på?

Jeg tænker det bliver en slags blanding af Warhammer rollespil og de to brætspil Zombicide og Dead of Winter.

Alle der spiller med, får en spilperson ligesom i normalt rollespil.

I kan som spillere tale lige så meget sammen, som I nu har lyst til, på Messenger, facetime, discord, sms eller hvad der nu er af muligheder.

Men hver tur, skal I skrive en besked til mig (I bestemmer selv hvor lang), hvor I fortæller hvad I har tænkt jer at gøre.

Så skriver jeg en tekst, der fortæller alle hvad der sker (fælles) og måske også en kort besked til jer hver (hvis I gør noget hemmeligt, eller bare noget de andre ikke kender til). Samtidig sker der nok også andre ting, som I kan forholde jer til (angreb af skavens, andre bander der vil tage jeres mad, problemer med at skaffe mere mad – den slags ting).

Så begynder en ny tur, hvor I (måske) taler sammen, og så hver sender mig en ny besked om hvad I gør. Sender man ikke nogen besked, laver en spilperson nok ikke så meget lige den tur.

Jeg har god tid, så I princippet kan vi spille en tur om dagen.

Heidenhüs

En typisk warhammer by med 1.000 indbyggere eller så. Det er koldt, regnfuldt og meget, meget beskidt og mudret – og mange folk er desværre allerede døde af pest. De fleste andre er flygtet ned i byens fælleshus, som er lavet om til en fæstning, hvor folk bor.

Det er – som I nok har gættet – en Warhammer udgave af Hedehusene. Jeg vil prøve at lave et kort, der kan fungerer som “spilplade”.

Herfra kan man tage ud i byen (eller måske også lidt længere væk hvis man tør) for at skaffe mad og andre ting. Men det er farligt at bevæge sig rundt, for der er både pest og omvandrende zombier. Og rygter om rottevæsner og klamme kaos-dæmoner.

One Response to TUSK | Pesten i Heidenhüs

  1. Pingback: Rollespil i coronaens tid, del 1 | planB - this revolution will not be televised

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *