Heidenhüs Pesten (dag 2)

Nu hvor (næsten) alle er klar, begynder vi at spille.

Det er to dage siden, at de udøde gik amok. Sigmar templet (og andre dele af byen) brændte. I er alle sammen inden i Fælleshuset. Udenfor regner det og himlen er overskyet. Sorte fugle kredser rundt om byen.

Fælleshuset i Heidenhüs

Hele natten har der vandret udøde rundt udenfor, men selvom de har prøvet at komme indenfor, er det ikke lykkedes. Den lille mur og gårdsplads foran indgangen holder dem ude. Men de kan sagtens komme over hegnet til de to andre indhegninger.

Udover jer, der spiller med, er der 7 andre mennesker i huset. De er sårede, trætte og ikke særligt nyttige til så meget. To af dem er børn under 10 år, en er en gammel dame der knap kan gå. Og så er der fire voksne (to mænd, to kvinder) der alle er kommet til skade, enten af brændsår eller andre skræmmer.

I har mad nok til i dag. Men nok ikke til i morgen, hvis alle skal blive mætte.

I kan se at Sigmar Templet, tæt på, er brændt ned og er en ruin. Præstegården ved siden af er skadet af ild, men ikke totalt smadret. Der er en hund, der gør helt vildt derovre fra.

Der går en flok udøde hvileløst rundt henne ved postgården. Der har ikke været tegn på liv derovre fra siden i går, hvor I hørte nogle skud.

Porten til broen (over til kanonstøberiet) er lukket. Vagterne er væk.

Floden ser kold og brun ud. Bredden er et stort søle af våd og dyb mudder.

Hvad gør I?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *