Heidenhüs Pesten | Dag 7

Fælleshuset er proppet med mennesker, men der er nok plads til flere, hvis der bliver ryddet op på loftet. Eneste problem er at skaffe mad nok – og nogle folk taler om at slagte hestene i stedet for at tage på farlige ekspeditioner. Og hvorfor begynder klokkerne på Shalya Templet nu at ringe og kalde til Gudstjeneste?

Vejret er blevet lidt bedre. Det er holdt med at regne, men tågen er stadigvæk over byen.

Hvad skete der i går…

Tidligt på dagen

Hvide Hest (Kro i Heidenhüse)

Walter stiller sig op i Fælleshuset og holder en tale, og får sat folk i gang med noget arbejde. Han leder en ekspedition hen til Hvide Hest. Hobitten Leudobercht tager med.

Følgende folk deltager: Ernst (brygger), Reinhold (natmand), Rahel (pottemager), Arkill (bådsmand), Anika (bådsmand), Adalbrecht (kvægtyv), Hulda (maler) og Swenja (vagt).

Kampen mod gengangerne går ok, selvom et par af folkene får lidt skræmmer (ikke noget alvorligt). Det går også fint med at lede efter mad. Der bliver slæbt sække med mad og et par små tønder øl med tilbage til Fælleshuset.

Elveren Reinhard lusker afsted på en tur.

Earwin sætter sin datter (Trinity) og Rosa (tjenestepige) i gang med at lave bandager til de sårede.

Efter frokost

Dværgen Gibling drikker en masse øl og falder i søvn.

Earwin og Srg. Robisch går en tur.

Klokkerne fra Shalya templet begynder at ringe meget. Som om der bliver kaldt til gudstjeneste derovre. Folk kan ikke finde ud af om det er sikkert at gå derover, så det ender med at alle bliver i fælleshuset. Det ser dog ud til at larmen har trukket flere af de døde gengangere væk fra jeres område.

Walter leder et arbejdshold ned i kælderen, hvor der bliver bygget en mere solid barrikade ud til kloaken.

Earwin og Srg. Robisch kommer tilbage fra deres tur.

Reinhard kommer tilbage. Han har noget kød med, han ikke vil dele med andre, og som han laver til et måltid (som han heller ikke vil dele med andre).

I løbet af natten

Gibling snorker virkelig meget. Reinhard holder vagt oppe fra tårnet.

Situationen i fælleshuset

Moralen: Ikke så god. Men bedre end dagen før.

Mad: Der er mad og vand til 2 dage. Hestefoder til 2 dage.

Andre forsyninger: Bandager til 3 dage (de syge/sårede skal have skiftet hver dag). Der er værktøj og søm. To heste med sadler og seletøj. To hjelme, en ringbrynje og en læderrustning. To korte sværd og en hellebard. En armbrøst (25 skud) og buepile (25).

Huset: Muren omkring gårdspladsen holder de udøde udenfor. De to indhegningen er også blevet forstærket og virker sikre. Kælderen lugter af kloak og er fugtig.

Andre folk end spilpersonerne:
Børn og gamle: De to søskende Ada (pige, 7 år) og Johann (dreng, 3 år). Deres forældre er døde. De er lidt bange for elveren. Earwins datter Trinity (12), Madlene (3, lille pige), Ruth (9, stor pige, Jochen (5, lille dreng) og Wolfhard (10, lusket dreng). De er blevet glade for den gamle Joahnne (olding, 72 år), der trøster dem og fortæller eventyr.

En gruppe voksne: Ernst (23, brygger), Reinhold (41, natmand), Rosa (39, tjenestepige) og Rahel (22, pottemager). Ingeburg (37, Sigmarpræstens husholderske), Ella (33, stuepige), Otto (45, såret tempelridder), Eckhardt (19, Sigmarpræstens skriver). Arkill (25, bådsmand) og Anika (24, bådsmand), Adalbrecht (18, kvægtyv), Lukas (53, skriver), Hulda (44, maler), Swenja (38, vagt). De kan hjælpe lidt til i huset, og nok også forsvarer sig (lidt), hvis det kommer til kamp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *