Heidenhüs Pesten | Dag 8

En tur i byen viser skræmmende tegn på kaos-kultister ved Shalya Templet og at der en lejr med andre overlevende oppe ved købmandsgården. Og nu er alle kragerne i byen åbnebart blevet jeres fjender!

Vejret er stort set uændret – tågen hænger over byen, det er køligt og vådt alle steder.

Hvad skete der i går…

Tidligt på dagen

Elveren Reinhard lusket afsted på en ensom tur.

Earwin ser til de sårede sammen med sin datter Trinity og Rosa (tjenestepige). Hobitten Leudobercht går alle døre og vinduer efter og forstærker barrikaderne.

Reinhold (41, natmand, hellebard) og Otto (45, såret tempelridder, hjelm, ringbrynje, sværd) holder vagt hele dagen nede ved porten (hvor hestene står).

Kort før frokost samler Walter en gruppe til en ekspedition. Earwin, Leudobercht og Srg. Robisch tager med, sammen med Swenja (vagt), Reinhold (natmand) og Adalbrecht (kvægtyv). De tager op mod købmandsgården.

Undervejs kommer de forbi byens Domhus, der ser ud til at være blevet plyndret af nogle andre.

Henne ved Shalya templet er der virkelig mange gengangere (sikkert lokket til af kirkeklokkerne der ringede i går). Flere af de udøde er blevet fanget og hængt op i nogle kæder, som er sat fast på templet, og nogen har med blod/mudder/maling? Malet store symboler på kirken – både noget der ligner fugle (krager?) og noget der ligner en blanding af mennesker og fugle. Der er virkelig mange krager derovre. Det hele ser ret skummelt og uhyggeligt ud. Det bliver endnu mere uhyggeligt, da de oppe på templets tag ser en person med kragehoved og vinger træde frem, og kigge ned på jer. Så gør skikkelsen en bevægelse med armene, og alle fuglene begynder at flyve hen mod jer, samtidig med at flere at de udøde gengangere også vender sig mod gruppen…

Der er ret uhyggeligt hende ved Shalya Templet…

Alle flygter væk fra templet og i små gader og gyder nord for domhuset, lykkedes det at slippe væk.

Bagefter går gruppen op mod købmandsgården. Der er sat barrikader op udenfor, og der er vagtposter i porten og vinduerne. Det lader til at hele den store bygning, er lavet om en til lejr for en (stor) gruppe af andre overlevende. Vagterne vil ikke lukke jer ind. De stoler ikke på jer, og anklager jer for at være røvere eller måske nogle af de kaos-kultister de har set gå rundt i byen. Der er måske 20-30 bevæbnede mænd derinde.

Købmandsgården i Heidenhüs.

EFTER FROKOST

Den store gruppes tur ender med at alle går hjem, og er lidt triste. På vejen tilbage får nogen den ide at undersøge Postgården. Her finder i to heste (sultne), en masse hestefoder, noget mad og flere våben (en halgbøsse med 10 skud, en armbrøst (10 skud), to sværd og nogle dolke).

Det er ligesom om, at der er flere krager end der plejer i nærheden af fælleshuset. Alle har en oplevelse at de kigger på jer!

Earwin bruger en times tid på at træne sin datter i knivkamp – det er tydeligt at han er en bedre soldat end bønder normalt er (faktisk også bedre end mange soldater).

Reinhard kommer tilbage fra sin tur med et par flasker i sin taske.

Walter går op i tårnet og begynder at kigge ud over byen med sit store teleskop.

I løbet af natten

Elveren Reinhard holder vagt sammen med Swenja (vagt, kortsværd og armbrøsts/25). Dværgen Gibling kan ikke sove, og går rundt og bander, mens han leder efter noget sprut eller øl.

Situationen i fælleshuset

Moralen: Ikke så god.

Mad: Der er mad og vand til 2 dag2. Hestefoder til 3 dage.

Andre forsyninger: Bandager til 3 dage (de syge/sårede skal have skiftet hver dag). Der er værktøj og søm. Fire heste med sadler og seletøj. En halgbøsse med 10 skud, en armbrøst (10 skud), to sværd og nogle dolke).

Huset: Muren omkring gårdspladsen holder de udøde udenfor. De to indhegningen er også blevet forstærket og virker sikre. Kælderen lugter af kloak og er fugtig.

Andre folk end spilpersonerne:
De to søskende Ada (pige, 7 år) og Johann (dreng, 3 år). Deres forældre er døde. De er lidt bange for elveren. Earwins datter Trinity (12), Madlene (3, lille pige), Ruth (9, stor pige, Jochen (5, lille dreng) og Wolfhard (10, lusket dreng). De er blevet glade for den gamle Joahnne (olding, 72 år), der trøster dem og fortæller eventyr.

En gruppe voksne: Ernst (23, brygger), Reinhold (41, natmand, hellebard), Rosa (39, tjenestepige) og Rahel (22, pottemager). Ingeburg (37, Sigmarpræstens husholderske), Ella (33, stuepige), Otto (45, såret tempelridder, hjelm, ringbrynje, sværd), Eckhardt (19, Sigmarpræstens skriver). Arkill (25, bådsmand) og Anika (24, bådsmand), Adalbrecht (18, kvægtyv), Lukas (53, skriver), Hulda (44, maler), Swenja (38, vagt, hjem, læderrustning, kortsværd og armbrøsts/25). De kan hjælpe lidt til i huset, og nok også forsvarer sig (lidt), hvis det kommer til kamp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *