Heidenhüs Pesten | Dag 9

En gruppe kaos kultister dukker op ved Fælleshuset. De kræver at få jeres mad og vand. Hvis I ikke giver det til dem, vil de angriber jer i morgen.

Vejret er klaret op – tågen hænger ikke længere så tungt over byen, men i stedet for er det begyndt at regne igen.

Hvad skete der i går…

TIDLIGT PÅ DAGEN

Det er en stille og rolig formiddag. Earwin og hans datter ser til de sårede, g selv Otto (den sårede tempelridder) er så småt ved at være friske.

Takket være Walters regnvandsbeholdere, bliver der samlet vand ind nu hvor det er begyndt at regne igen.

Den nye barrikade i kælderen, er ikke blevet ødelagt, så der er fortsat ikke adgang fra kloakken, og med en fælles indsats er det lykkedes at få tømt kælderen for vand.

Udenfor huset, i de to indhegninger, bliver der trænet lidt brug af våben – både nærkamp og skydning.

Walter prøver at bruge formiddagen på at muntre folk op, men det går ikke så godt. Flere er begyndt at tale om, at det måske var bedre at flytte over til de andre på købmandsgården? De vil da ikke nægte adgang til børn og ubevæbnede folk? Ingeburg (Sigmarpræstens husholderske) og Lukas (skriver) der taler det forslag op. Flere er begyndt at lytte til dem og er enige.

EFTER FROKOST

Walter går op i tårnet og begynder at kigge ud over byen med sit store teleskop.

Da det er ved at blive mørkt, bliver der råbt alarm. En gruppe på et dusin mænd/kvinder med våben og hætter over hovedet dukker op. De har mange våben, og ligner helt klart kaoskultister. De råber op, fra sikker afstand, om at de vil have udleveret jeres fire heste og al den mad i har. Senest i morgen tidlig. Hvis I ikke giver dem det de vil have, så angriber de og tager det – og så vil en masse mennesker dø.

Folk er bange, og ved ikke hvad de skal gøre? Otto og Swenja er klar til at kæmpe, men I har også en del børn i huset og andre folk, der ikke kan slås.

I LØBET AF NATTEN

Elveren Reinhard holder vagt sammen med Swenja (vagt, kortsværd og armbrøsts/25) og Otto (såret tempelridder). Det er tydeligt, at kaos-kultisterne er derude i mørket og har omringet Fælleshuset.

Situationen i fælleshuset

Moralen: Ikke så god.

Mad: Der er mad til 1 da, vand til 3. Hestefoder til 2 dage.

Andre forsyninger: Bandager til 3. Der er værktøj og søm. Fire heste med sadler og seletøj.

Huset: Muren omkring gårdspladsen holder de udøde udenfor. De to indhegningen er også blevet forstærket og virker sikre. Kælderen lugter af kloak og er fugtig.

Andre folk end spilpersonerne:
De to søskende Ada (pige, 7 år) og Johann (dreng, 3 år). Deres forældre er døde. De er lidt bange for elveren. Earwins datter Trinity (12), Madlene (3, lille pige), Ruth (9, stor pige, Jochen (5, lille dreng) og Wolfhard (10, lusket dreng). De er blevet glade for den gamle Joahnne (olding, 72 år), der trøster dem og fortæller eventyr.

En gruppe voksne: Ernst (23, brygger), Reinhold (41, natmand, hellebard), Rosa (39, tjenestepige) og Rahel (22, pottemager). Ingeburg (37, Sigmarpræstens husholderske), Ella (33, stuepige), Otto (45, såret tempelridder, hjelm, ringbrynje, sværd), Eckhardt (19, Sigmarpræstens skriver). Arkill (25, bådsmand) og Anika (24, bådsmand), Adalbrecht (18, kvægtyv, kortsværd), Lukas (53, skriver), Hulda (44, maler), Swenja (38, vagt, hjem, læderrustning, kortsværd og armbrøsts/25). De kan hjælpe lidt til i huset, og nok også forsvarer sig (lidt), hvis det kommer til kamp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *