Pathfinder | Ivy Blackadder

Vi er i den gamle rollespilsgruppe begyndt at spille en Pathfinder kampagne der hedder Extincion Curse. Vi har spillet lidt i den første bog (ud af seks) og det handler lige nu mest om at vi er cirkusartister der af en eller anden grund bliver saboteret af en led hobbit druid.

Ivy Blackadder… den bindegale slangetæmmer med hjertet på rette sted.

Min spilperson er Ivy Blackadder der er født og opvokset i Absalom (Byen i Verdens Navle) – en af verdens største byer, i en handelsfamilie der langsomt mistede sin rigdom og indflydelse.

Som barn var hun med på en af sin faders rejser, men da hans skib blev alvorligt skadet i en storm, måtte han skaffe penge ved at sælge sin datter til et cirkus (Det Himmelske Menageri – The Celestial Menagerie).

Hendes ungdom blev præget af livet i cirkus, hvor hun lærte at passe slanger, tømme folks lommer og optræde i manegen som hjælper for tryllekunstneren.

Da hun fik nok af Mistress Dusklight stak hun af sammen med en masse andre artister, og var med til at stifte De Vidtrejsende Vidundere – Wayward Wonders.


I cirkus optræder hun som slangedanser, slangehvisker og slangetæmmer i teltene på forpladsen. Hun kan stadig ikke lade være med at tømme folks lommer – men nu ser hun det mere som en sport, og går primært efter rige folk, der ikke ser ud til at komme til at savne en pung penge, et fint smykke eller et farvestrålende tørklæde. Det meste af tiden gemmer hun så tyvekosterne i lommerne på folk, huns synes ser fattige ud (hun tænker ikke så meget på, at de folk kan risikere en straf).


GM Note: (fra Mike)

Du har arbejdet under Eliza som er cirkusets slangetæmmer og er hende der har den store anakonda Mister Tickles som er et af numrene der har været fastsat på programmet. Det er hendes slanger du har hjulpet med, og som du har fået lov til at arbejde med foran teltet inden showet starter. Du ved at Eliza og Myron har været venner i rigtig mange år, og nok også derfor at Eliza er hende der har hovednavent inde i managen når det kommer til dyr.

Ivy Blackadder

Chaotic Good
Human Rogue (lvl 2)
Heritage: Versatile
Background: Animal Whisperer
Str 12; Dex 16; Con 10; Int 10; Wis 14; Cha 16
HP: 24; AC: 18
Saves: Fortitude +4; Reflex +9; Will +8
Skills: Acrobatics +7, Athletics +5; Deception +7; Diplomacy +7; Intimidations +7; Nature +6; Occultism +4; Performance +9: Society +4; Stealth +7; Survival +2; Thievery +7
Feats: Fascinating Performance, Incredible Initiative, Nimble Dodge, Pickpocket, Quick Draw, Train Animal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *