Deadlands: Arkansas

En kampagne om familien Oaklands bestræbelser på at overleve den amerikanske borgerkrig – og ikke mindst redde slægtsgården i Arkansas.

Spilleder: Thomas

Spillere: Lars, Louise, Niels og Peter (Dann er pt. udsendt og holder pause fra kampagnen)

Hovedpersonerne er:

Gregory Dylan Oakland (25): Hjemvendt krigsveteran. Har mindst sin ene arm, men er stadig den ældste søn – og skal lære at tage ansvar for både familien og slægtsgården. Er i bund og grund en god mand, der har set al for megen krig og ødelæggelse – og helst vil leve i fred og ro med sine naboer.

Kimberly Lynn Oakland (21): Den eneste datter. Har et gudbenådet talent for at lindre folks smerte, og har fået en medicinsk uddannelse på University of Louisiana. Har gjort tjeneste på forskellige felthospitaler ude på østkysten, men er nu vendt hjem til familien. Mistede sit ene øje, da der sprang en bombe på felthospitalet.

Nathaniel Randy Oakland (19): Den yngste søn, og i mange år den forkælede og forvente drengerøv, som alle de unge i byen så op til. For nylig er han blevet meget indelukket og hemmeligshedfuld – og efter hans forlovede og hendes familie omkom under en brand er han blevet bitter og opsat på at ændre sin skæbne. Læser ofte intenst i en slidt poker-bog.

+ + + + +

Mortimer Tucker Oakland (23): Fætteren nede sydfra, der vist mest af alt er på flugt fra nogle folk, han har snydt i New Orleans. Har ry for at være en ondskabsfuld slagsbror, med hang til falskspil, sprut og letlevende damer. Døde i kamp 2. februar 1876.

Clarence Jeb Oakland (22): Den næstældste søn. Meldte sig aldrig til hæren, men søgte i stedet at tjene penge ved at få arbejde som håndlanger hos jernbaneselskabet Black River. I Memphis oplevede han noget forfærdeligt, der stadig hjemsøger ham – og så har er han blevet ramt af en dødelig sygdom, der langsomt er ved at tage livet af ham. Er sidst set ride afsted på egen hånd 2. februar 1876.

One Response to Deadlands: Arkansas

  1. Pingback: Det Store Deadlands Spørgeskema « Skizofrenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *