FBI Special Branch

2009 markerer begyndelsen på en ny kampagne. Vi spiller FBI agenter i Special Branch – der har fået et nyt liv da FBI chefen har brug for en stor spand god publicity efter præsidentvalget og det politisk uheldige i at være alt for meget bundet op på War Against Terror.

Spilleder: Lars
Spillere: Anton (Special Agent Johnson), Louise (Special Agent in Charge Christine O’Hara), Niels (Doctor Walther Richard Jefferson, dr. med.), Peter (Special Agent Robert Herbert Wyobard, JR) og Thomas (Special Agent Joe Yazzie).

Spilsystem: Savage Worlds

Når (hvis?) jeg får filerne fra Lars, kommer der lidt forskellige handouts op her på siden.

I det omfang jeg får skrevet Case Files kommer de også op her.

Første sag: Begyndelsen til enden…
27/1-09: Indtil videre ved vi ikke så meget om hvad der sker, men en ung pige er fundet myrdet i en nationalskov placeret mellem et militært øvelsesterræn og et indianer reservat. Den gængse teori går på, at pigen har haft indoperet en eller anden chip (noget er i hvert fald fjernet fra hendes arm), og at nogen inden for militæret har noget med det at gøre (alle fysiske spor peger pt i retning af militærpersonel ligesom det amerikanske militær i stor grad benytter RFID chips). Men nu må vi se, hvad der sker… det kan jo også have noget med UFO’er at gøre (så langt fra Roswell er gerningsstedet jo heller ikke).

10/2-09: Og så gik det stærkt. På en aften voksede sagen dramatisk i omfang. Sporene pejer nu i retning af kidnapning af op mod 20 unge piger (jomfruer?) fra Mexico, mord på fem soldater på en militærbase (den ene ekstremt bestialsk – sammen mand der klagede over mareridt og som noget nær sine sidste ord advarer om at “Porten må ikke åbnes”) – sporet ender lige nu midt i Mescalaro Apache reservatet ved døren til Inn of the Mountain Gods casinoet.

Case File 01-2 (Link til PDF fil) (spilaften: 27. januar)

Case File 01-2 (Link til PDF fil)  (spilaften: 10. februar)

Handout: Roswell Daily 9 jan 2009 (Link til PDF fil)  (spilaften: 10. februar)

FBI-Seal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *