Savage MERP

Kampagne-blog for “Arthedains fald”

Kampagnen er ikke længere aktiv… 

Scenen er sat til de mørke år i den Tredje Alders efterår – knap 2.000 år efter Isildur erobrede Ringen fra Sauron og omkring 1.000 år før Bilbo franarer Gollum selv samme Ring.

Isildurs storkongerige i nord, Arnor, er for længst brudt sammen og delt i tre mindre kongeriger, Rhudaur, Cardolan og Arthedain.

Heksekongen fra Angmar har ført krig mod Isildurs arvinger igennem de sidste 400 år – Rhudaur er overrendt af Bakkefolket, orker og trolde og underlagt Angmar. Store dele af Cardolan er hærget af Heksekongens tropper, hungersnød og ulmende borgerkrig.

 

Alene står Arthedain tilbage som det sidste bolværk mod Heksekongen. Den Store Alliances tid er forbi – elverne i Lindon er begyndt deres hjemrejse over havet, dværgene i Khazad-Dum har travlt med at grave dybere i jagten på mithril og Gondor er trængt i en opslidende trefronts krig.

Det er i sandhed dystre tider, og der er behov for helte, der tør tage kampen op mod mørket. Ikke fordi de drømmer om rigdomme, udødelighed eller magt – men fordi de ved, at hvis de ikke tager kampen op, vil mørket lægge hele landet øde. Skæbnen har spundet et nederlag for Arthedain, men der er fortsat talrige mennesker, der prøver at overleve de svære tider, som har brug for helte til at forsvare sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *