Heltene

Ridder Varak Girithli (Mungo)
En fætter til den unge Hir Girithli Echorion. Erfaren kriger med erfaring fra de modbydelige fejder mod Beffraen folket i syden tågefyldte og mørke skove. Er draget ud i verden for at skabe sig et navn og en formue (eller måske bare for at slippe væk fra familiens magtkampe?)
Har ry for at være en farlig mand at omgås – for venner såvel som fjender.
Er en høj, sorthåret mand, med et nemt genkendeligt hestesko-formet ar i ansigtet.

Lejesvenden Flann (Claus)
En professionel sværdkæmper fra Tharbad, der ofte skifter navn. Er man mistroisk overfor folk, vil man nok kalde ham tyvagtig. Undersøger man sager lidt nærmere, vil det vise sig, at en mand – hvis beskrivelse passer meget godt til Flann – er eftersøgt i Tharbad, efter en affære med en ung adelsfrøken fra Tinäre slægten.

Elveren Eldor fra Kløvedal (Jacob)
En til tider distræt, til andre tider meget opfarende elver. Lyder er amnesia, og er lykkeligt uvidende om sin fortid – og dermed også om sin fremtid. Er sendt ud i verdenen af Elrond fra Kløvedal, på en mission han endnu ikke har indviet sine rejsefæller i.

Krigerfrøkenen Grace (Anders)
Er hjemsøgt af sin faders spøgelse, og den sidste efterkommer af en stolt æt af krigerfolk fra Nordlandet. EN lyshåret furie bevæbnet med et to-håndssværd.

Druiden (Strikker)
En gammel særling der et par gange har krydset heltenes vej. Er en del af den gamle verden, der langsomt er ved at svinde bort i glemsel – men er ikke desto mindre opsat på at forsvare de sidste skove mod at visne bort under Heksekongens Skygge.

Skriverkarlen Eidef fra Fornost Erain (Rune)
En ung skriverkarl med bæk på fingrene og et par notesbøger i sin oppakning. Har under overfladen en ret alvorstung personlighed, og en vilje til at gøre, hvad opgaven kræver, uanset prisen. Slås nødigt – men modigt – bevæbnet med en kraftig vandrestav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *